Les 5 millors plantes d’interior per al saló del teu pis de lloguer

A tots ens agraden les plantes i flors a casa, però no sempre sabem quines són les millors per al nostre pis de lloguer ni tampoc enfrontar-nos a si fa massa fred o massa calor, al poc espai, a la manca de balcons o terrasses i… sobretot, de la poca mà amb les plantes que en la majoria dels casos tenim. Avui t’expliquem quines són les millors plantes d’interior, les més resistents, duradores i fàcils de cuidar. No t’ho perdis!

Plantes d’interior per a un habitatge de lloguer

Si vols donar un toc de naturalesa a casa teva, les plantes no poden faltar. És igual si no tens terrassa o balcó, hem seleccionat per a tu cinc espècies que no només faran les delícies en la decoració de la teva llar, sinó que també donaran un toc diferenciador.

Falgueres

Fàcils de cuidar, s’adapten a totes les circumstàncies d’un habitatge. A més de ser molt maques, creixen sense la necessitat de molta llum i són molt versàtils pel que fa al disseny, ja que es poden instal·lar suspesos al sostre, creant un mur verd o simplement col·locant-lo sobre el test sobre un moble o taula.

Pel que fa a les seves cures, són senzills doncs aguanten temperatures entre els 15º C i els 24º i necessites d’un substrat convencional, i un reg abundant a l’estiu (dues vegades al dia) mentre que a l’hivern es pot reduir el reg. Potser és una de les plantes que més omplirà de vida el teu saló .

Dracena

A aquesta espècie és considerada una de les més fortes i resistents doncs sobreviu gairebé sense llum natural i suporta bé l’aire sec. No necessita ser podada i durant l’hivern tot just cal regar-la dos voltes per setmana mentre que, durant els mesos més calorosos, cal mantenir-la hidratada unes tres voltes per setmana. Es tracta d’una planta alta, ideal per situar a terra i molt elegant, per la qual cosa donarà un toc especial al teu saló.

Bromelia

És una planta d’interior perfecta per a salons o sales d’estar que no tinguin molta llum natural. La veritat és que les seves cures requereixen d’alguns coneixements previs, tot i que res que no resulti senzill, ja que es tracta d’una espècie que cal regar amb molta freqüència i evitar la seva exposició a la llum, per evitar que el sol pugui cremar el seu fullatge.

Palmera ràfia

Aquesta planta de tiges llargs i fins, molt semblants als del bambú és ideal per al interior d’un habitatge de lloguer. De creixement lent, la palmera ràfia té una inspiració oriental i al mateix temps dona un toc tropical a la decoració de la sala.

Per cuidar-la correctament, cal evitar la seva exposició al sol, mantenint-la sempre en zones ombrívoles o fosques i regar-setmanalment. Una planta perquè t’acompanyi sempre en el teu lloguer.

Arbre de jade

Segur que aquesta planta ja l’has vist en les principals revistes de decoració i jardineria decorant estances interiors i és que amb el temps ha guanyat popularitat entre els amants de la decoració. Amb un port arbustiu, aquesta espècie destaca per la seva aparença i la seva senzillesa de cultiu. Resisteix molt bé a la sequera, tot just necessita de reg i pot arribar a assolir una alçada d’un a dos metres. A més, segons el Feng Shui, aquestes plantes poden col·locar-se a la sala d’estar, ja sigui com a centre de taula o al costat de la finestra, per atreure la prosperitat i el benestar econòmic.

Aquesta són les cinc plantes d’interior que millor decoraran el teu pis de lloguer i amb les que et garantim sempre serà fàcil tenir cura. T’atreveixes a posar alguna en el teu pis? Explica’ns-ho!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.