Les claus d’un habitatge com inversió

En un moment que podem definir com estrany, en plena desescalada sanitària, molts experts immobiliaris aposten per predir que ens trobem en un dels millors moments per invertir en habitatge de lloguer. Amb la demanda disparada i l’oferta estancada, invertir ara en habitatge de lloguer, és una opció que pot oferir grans rendibilitats. Analitzem les principals claus per invertir en habitatge amb èxit .

ELEMENTS PER INVERTIR EN HABITATGE DE LLOGUER

Si volem fer una inversió d’èxit en habitatge de lloguer, hem de fixar la nostra atenció en els següents elements:

ZONA

La ubicació de l’immoble és important a l’hora d’invertir en habitatge de lloguer. Analitzar la situació de mercat a la zona (oferta i demanda) així com característiques del perfil de l’inquilí que s’hi mogui en la zona. D’altra banda, hem de prendre en consideració elements aliens a l’immoble com serveis, transport, zones verdes …

ESTAT

És molt important que abans de publicitar en el mercat un habitatge que es vol posar en lloguer, aquest compleix amb un criteri d’habitabilitat i idoneïtat òptim. Per a això, no només n’hi ha prou amb revisar el bon funcionament de tot, sinó que cal reparar i reformar totes aquelles coses que no estiguin en perfecte estat. A més, haurem d’invertir en donar un rentat de cara i higienització a les parets de l’habitatge, netejar i per descomptat, aclarir i despersonalitzar tot. El principal objectiu és fer atractiu el immoble de cara als llogaters. D’altra banda, reformes, arranjaments … ens ajudaràs a revaloritzar l’immoble.

PREU

Un cop condicionada l’habitatge, és el moment de fixar el preu de la renda . Per a aquesta tasca, sempre és recomanable comptar amb l’ajuda de professionals immobiliaris. Per fixar correctament el preu de la renda, haurem de realitzar un complet estudi de mercat, i és que fixar un preu superior al del mercat, farà que l’habitatge tarda a llogar i a més, en aquesta es produeixin arrendaments de curta estada, mentre que fixar un preu per sota de mercat, provocarà que no s’obtinguin les rendibilitats desitjades.

INQUILÍ PERFECTE

La selecció de l’inquilí és un dels punts als quals hem de prestar especial atenció. Encara que, a priori, tots els candidats a arrendatari que visiten l’immoble semblin ideals, la veritat és que moltes vegades les aparences enganyen, per tant resulta fonamental que ens cerciorem d’escollir a l’inquilí perfecte, aquell que tindrà cura de l’immoble i pagarà puntualment la renda. Per fer una bona selecció de l’inquilí , haurem de sol·licitar documentació acreditativa: des d’identificació, fins laboral o bancària.

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

Invertir en habitatge de lloguer i obtenir les rendibilitats desitjades és molt més senzill si ho fem a través de professionals immobiliaris. En Lloguer Segur t’ajudem en tot el procés, assessorant i gestionant de manera integral l’immoble. A més, et garantim el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes, mantenint la morositat en el 0%.

No saps com invertir en habitatge de lloguer ? Pregunta’ns! Els nostres assessors immobiliaris donaran resposta a tots els teus dubtes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.