Llar segura amb nens petits

Els que tenim nens sabem que moltes vegades els nostres pisos es converteixen en veritables “trampes” per als petits de la casa. Tot ens sembla perillós i susceptible de que els més petits es puguin fer mal, Oi? Exagerats o no, avui us presentem consells de seguretat perquè els més petits de la família gaudeixin sense perills del nostre pis de lloguer.

EL TEU PIS DE LLOGUER ENCARA MÉS SEGUR

ELS ENDOLLS

No se sap què tenen els endolls i cables, però no hi ha nen que no en senti una atracció especial per ells. I és que, és veure un endoll i voler ficar-ne la mà. Per evitar-ne aquest tipus de coses, sempre intenta tenir col·locats protectors que permetin no ficar els dits i per descomptat, evita tenir al descobert qualsevol cable, en cas contrari ho faran servir  com un Indiana Jones.

ALERTA AMB ELS DITS!

Portes, finestres, armaris …. Realment fins que no tens nens no pares a pensar en tots els perills que tens a casa teva. Dit això, per evitar que els nens s’enxampin els dits, et caldrà topalls per a les portes, retenidors i molls que evitaran accidents casolans.

Pel que fa a les finestres, no dubtis a invertir en manilles de bloqueig, a més, vés amb compte en com disposes el mobiliari, mai col·loquis cap moble proper a les finestres, els petits sempre són propensos a jugar a escalar i és molt perillós que treguin el cap i puguin relliscar i caure.

ARMARIS PROTEGITS

I no només els armaris, també el contingut. Si tens mobles que poden ser propensos a bolcar en el teu pis de lloguer, hauràs ancorar-los. A més, sempre és aconsellable que medicaments, productes de neteja i qualsevol element perillós que tinguem guardat, com poden ser eines, es trobi lluny de l’abast dels nens.

Un altre punt important que tenen els armaris, sobretot els de la cuina, és que són de fàcil obertura. Al moment menys pensat t’han tret tot el parament de llar sense adonar-te’n. Per no facilitar l’obertura de calaixos hi ha uns artefactes ideals que bloquegen les obertures.

LA XEMENEIA O ESTUFA

Si tens llar de foc, estufa o fas servir calefactors alerta. Per evitar cremades hauràs de disposar de barreres protectores especials i aptes per a la calor. A més, mai hi deixis per mig res susceptible de fer foc, i per descomptat, els nens sempre allunyats i sota supervisió.

PISCINA

La piscina és una de les zones on més control hem de tenir en el nostre habitatge de lloguer. Per tenir una casa segura, aquesta zona sempre ha d’estar tancada, i a l’hivern disposar d’una lona protectora, que al seu torn actuï com anticaigudes.

Segueix aquests consells i el teu pis de lloguer serà encara més segur si tens nens a casa. Tens els teus propis trucs de seguretat? Explica’ns-i comparteix amb la resta de la comunitat teves experiències.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.