Vull llogar el meu pis, quins passos he de seguir?

Quins passos he de seguir si vull llogar el meu pis? Per on començo? Si ets propietari i vols posar en lloguer el teu pis, molt atent al post d’avui perquè et donem les indicacions que necessites.

pis de lloguer

Sortida al mercat

Quan un propietari diu “vull llogar el meu pis” hi ha certes coses a tenir en compte. Abans de treure el teu pis de lloguer al mercat, assegurat que les condicions són òptimes. Comença fent una revisió en profunditat de l’estat de l’immoble, per seguir amb una neteja i higienització i acabar donant d’alta els subministraments bàsics i tot el que sigui necessari per a llogar sense riscos.

Ajuda professional

Si vols llogar el teu pis amb garantia, demana ajuda professional i assessorament. No només t’ajudaran a treure la major rendibilitat al teu pis de lloguer, sinó que s’encarregaran de tot. Des de l’elaboració d’un bon anunci comercial, la promoció i la gestió de les visites; fins a la formalització del contracte d’arrendament.

Inquilí perfecte

El secret per gaudir d’un lloguer segur és tenir un llogater perfecte ho sabies? En Lloguer Segur, a més d’encarregar-nos de llogar el teu pis en el mínim temps possible, trobarem per a tu l’inquilí perfecte. A través d’un complet, únic i exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat coneixem en profunditat la situació socioeconòmica de cada candidat a inquilí. Gràcies a aquest procés localitzarem al teu inquilí perfecte. Estem tan segurs de fer-ho bé, que et garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.