Llogar pis moblat VS llogar pis buit, què és millor?

Amb mobles o sense mobles, aquesta és la qüestió. A l’hora de posar un pis en lloguer és important decidir si estarà moblat o no.

living room full

No tot s’hi val

El teu futur llogater no és ximple, no li val qualsevol cosa. No intentis encasquetar-li mobles trets de la casa de la iaia. Pensa que has de fer el teu pis atractiu i funcional, no convertir-lo en un traster. La taula ratllada a la sala, o un llit mig trencada no t’ajudaran a llogar el teu pis ràpidament.

Res de mitges tintes

Semiamoblat, així diuen molts propietaris que són els seus pisos. Una taula, dues cadires i un somier no és suficient. Està bé, sobretot si les seves condicions són òptimes, però pot perjudicar a l’hora de trobar llogater

Fes-lo atractiu

Hi ha cadenes internacionals de mobles amb les que podràs omplir la teva casa, amb un estil modern i funcional, per pocs diners. Si decideixes llogar moblat pot ser una molt bona opció per sumar atractius al teu habitatge.

Possibilitat de retirar

Una opció perfecta, que atraurà a tot tipus d’inquilins, és oferir la possibilitat de llogar moblat o sense moblar, és a dir, de retirar tot el mobiliari si el futur inquilí vol. Pot ser un destorb, però et farà tenir moltes més possibilitats.

Recorda, moblat o sense moblar, qualsevol opció és bona per llogar un pis, però has de tenir clar quina és la millor per a tu i els teus circumstàncies. Segons com sigui el teu pis així serà el teu inquilí!

lloguersegur1

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Pot llegir i revisar l'avís legal i la política de protecció de dades