Llogar pis moblat VS llogar pis buit, què és millor?

Amb mobles o sense mobles, aquesta és la qüestió. A l’hora de posar un pis en lloguer és important decidir si estarà moblat o no.

No tot s’hi val

El teu futur llogater no és ximple, no li val qualsevol cosa. No intentis encasquetar-li mobles trets de la casa de la iaia. Pensa que has de fer el teu pis atractiu i funcional, no convertir-lo en un traster. La taula ratllada a la sala, o un llit mig trencada no t’ajudaran a llogar el teu pis ràpidament.

Res de mitges tintes

Semiamoblat, així diuen molts propietaris que són els seus pisos. Una taula, dues cadires i un somier no és suficient. Està bé, sobretot si les seves condicions són òptimes, però pot perjudicar a l’hora de trobar llogater

Fes-lo atractiu

Hi ha cadenes internacionals de mobles amb les que podràs omplir la teva casa, amb un estil modern i funcional, per pocs diners. Si decideixes llogar moblat pot ser una molt bona opció per sumar atractius al teu habitatge.

Possibilitat de retirar

Una opció perfecta, que atraurà a tot tipus d’inquilins, és oferir la possibilitat de llogar moblat o sense moblar, és a dir, de retirar tot el mobiliari si el futur inquilí vol. Pot ser un destorb, però et farà tenir moltes més possibilitats.

Recorda, moblat o sense moblar, qualsevol opció és bona per llogar un pis, però has de tenir clar quina és la millor per a tu i els teus circumstàncies. Segons com sigui el teu pis així serà el teu inquilí!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.