Llogar vs Vendre, què és més rentable?

La crisi convida a reflexionar. Què és millor, vendre o llogar un pis? En un moment en què vendre un habitatge és una tasca complicada, els preus han patit un daltabaix de més del 50%, llogar es presenta com l’opció més assenyada.

Avantatges de posar un pis en lloguer

Rendibilitat de l’immoble

En la situació econòmica actual la rendibilitat bruta de posar el pis de lloguer (entre el 4,5% i el 7% segons la zona) és molt més interessant que els interessos que pugui oferir la banca.

Reduir temps

La mitjana per vendre un immoble a l’Estat Espanyol supera els 18 mesos, mentre que per posar en lloguer un pis, si es decideix fer-ho com particular, els terminis es redueixen a 6 mesos. Aquests temps es poden escurçar encara més amb Lloguer Segur, la nostra mitjana a l’hora de llogar un pis és 15 dies.

Menor cost de manteniment

Al posar el pis en lloguer, sempre estarà ocupat per llogaters i no hi haurà espais de temps en els que l’immoble estigui buit, que és quan més es deteriora, de manera que el manteniment queda cobert.

Beneficis fiscals

Amb la supressió de la desgravació fiscal per la compra d’habitatge i la pujada de l’IVA, es busca orientar el mercat immobiliari cap al lloguer.

Gestions més senzilles

Vendre un habitatge és un procés llarg i molest ple de gestions i paperassa, mentre que per llogar un pis, el procediment és més senzill i àgil si es contracten els serveis de Lloguer Segur, que s’encarrega de la gestió integral de l’arrendament.

I tu, a què esperes per posar el teu pis en lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.