Llogo pis, particular o agència?

T’has decidit, vols fer el pas i posar en lloguer el pis que tens tancat. De forma particular o per agència? Si no tens clar quin dels dos camins ha d’escollir, continua llegint, perquè t’expliquem allò bo i allò dolent de tots dos mètodes.

lloguervenda

Lloguer particular

Si decideixes llogar pel teu compte, atent, perquè té molla. Hauràs de començar posant-li preu al teu habitatge per després promocionar-lo i començar amb les visites. Tingues per segur que posar en marxa el lloguer d’un pis et portarà força temps, perquè no tot són flors i violes. Potser se’t dona bé a la primera i trobes un llogater ràpid, però si el preu no és l’adequat o l’anunci de l’immoble no és atractiu trigaràs molt més temps del que esperaves.

Un cop comencin les visites qui és un bon llogater i qui no? Estàs exposat a que no sigui or tot el que lluu, i és que les aparences enganyen. El que sembla un home de negocis pot amagar un morós professional que té des del principi la intenció de no pagar.

Encara que trobis un llogater amb el que estaràs encantat, els tràmits legals no són poca broma. Hauràs de preparar un contracte legal d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans, que serà la Bíblia en el teu lloguer. Així que oblida’t de descarregar-lo d’internet per esborrar-lo i modificar-lo al teu gust.

Complicat veritat?

Lloguer amb agència

Com a experts en el sector immobiliari del lloguer, Lloguer Segur serà el teu principal suport des del principi del teu lloguer. Després de realitzar un estudi complet de la situació del mercat a la teva zona (competència, oferta, demanda) i valorar el teu immoble t’ajudarem a fixar el preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda. D’aquesta manera maximizarás la seguretat i rendibilitat del teu pis.

El nostre equip professional s’encarregarà de realitzar un book de fotos de la teva propietat i de promocionar el pis en els millors portals. No s’acaba aquí la cosa, nosaltres ens encarregarem de gestionar les visites i ensenyar el teu immoble a tots els inquilins interessats. Després, realitzarem una completa anàlisi de solvència i viabilitat, per assegurar-nos que és un inquilí solvent, abans de signar el contracte legal realitzat pel nostre Departament Jurídic.

Encara tens dubtes?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.