Lloguer de pisos a Barcelona: els millors trucs per a un lloguer exitós

El lloguer d’habitatge a Barcelona està en plena expansió, però, com aconseguir llogar ràpid? I segur? Quins passos he de seguir per a llogar de forma correcta? Et donem aquestes i moltes altres claus perquè llogar un habitatge a la ciutat comtal sigui bufar i fer ampolles. Atent!

Estat de l’immoble

Abans de llançar-nos a llogar un habitatge a Barcelona és molt important que aquest immoble estigui condicionat i en perfecte estat per poder arrendar. Qualsevol habitatge no és susceptible de poder ser llogat, aquest deu complir uns requisits mínims d’habitabilitat, així com tenir cuina i banys equipats i els subministraments donats d’alta. D’altra banda, hem de comprovar que tot funciona correctament i despersonalitzar l’immoble al màxim, evitant deixar cap estri personal o objectes que no tinguin utilitat de cara al futur inquilí.

En el cas que l’habitatge de lloguer necessiti d’alguna reforma o reparació haurem fer-la, d’aquesta manera serà molt més senzill arrendar l’habitatge. A més, hem de plantejar-nos qui serà el nostre públic objectiu, en funció de les característiques de l’immoble, és a dir, si tindrà més atractiu i demanda estant moblat o sense moblar.

Promoció

Per a una correcta promoció d’un habitatge de lloguer a Barcelona, ​​hem de destacar els punts forts de l’immoble, nombre d’habitacions, característiques generals, així com les condicions de lloguer i el preu de la renda. És important també destacar aspectes externs a l’habitatge com la zona, els serveis disponibles, així com els mitjans de transport propers. Pel que fa a les fotografies que realitzem deuen estar cuidades, amb detalls i amb la màxima llum possible.

Per assolir un major públic, és important que la promoció es realitzi de forma correcta i que el nostre habitatge sigui visible en els diferents portals immobiliaris. Si en algun moment et sorgeixen dubtes sobre com fer una descripció real i correcta o que característiques has de prioritzar en la promoció de l’immoble, recorre als experts immobiliaris.

Recerca del llogater

Un cop condicionada l’habitatge que volem posar de lloguer a Barcelona i promocionat correctament, és el moment de realitzar les visites amb els inquilins. Per a això, caldrà concertar diferents hores perquè pugui ser visitada l’habitatge i explicar al detall les característiques, així com condicions als inquilins interessats.

A l’hora de realitzar una correcta selecció de l’inquilí és molt important no deixar-se emportar per les aparences i sol·licitar documentació acreditativa, contracte de treball, nòmines i fins i tot referències d’anteriors llogues, que ens ajudaran a determinar la fiabilitat de l’inquilí.

Per trobar l’inquilí perfecte d’un pis de lloguer a Barcelona, ​​sempre és convenient que et deixis assessorar i que et gestioni el teu lloguer professionals immobiliaris. En Lloguer Segur ens encarreguem de la gestió integral del lloguer, realitzant un complet scoring financer als candidats a inquilins amb el qual ens cerciorem que són solvents i fiables.

Contracte d’arrendament

El contracte de lloguer és clau per tenir un lloguer segur. Per a això, haurem de redactar un contracte d’acord amb la llei tenint en compte la nova legislació vigent. En aquest document no només haurem de deixar constància de totes les característiques i condicions de l’arrendament, sinó també dels drets i obligacions de propietari i inquilí, així com la durada de la relació contractual i la renda fixada.

És molt important no deixar res a l’atzar en el contracte de lloguer i que tot quedi ben clar i especificat per evitar possibles confessions. Per la seva banda, en aquest document han d’aparèixer totes aquelles persones majors d’edat que vagin a residir a l’immoble i deurà estar signat per totes les parts, tenint còpia del document cadascuna i ho han de conservar de cara a possibles dubtes.

Assessorament professional

Si hi ha un truc per excel·lència per tenir un lloguer d’èxit a Barcelona és deixar-se assessorar per professionals immobiliaris. No només et facilitaran tot el procés i llogaran l’habitatge en temps rècord, sinó que et donaran les garanties que necessites per tenir un lloguer segur.

Gaudeix de la gestió integral del teu pis de lloguer de Barcelona, ​​de la millor selecció del llogater i de tenir l’inquilí perfecte a casa teva. En Lloguer Segur, posem a la teva disposició a un complet equip d’assessors immobiliaris que et guiaran en llogar el des de l’inici fins a la finalització de la relació contractual, garantint el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes i mantenint la morositat en el 0%.

Vols llogar el teu pis a Barcelona amb èxit? Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.