Primerenc en el lloguer de pisos? 4 consells per no lamentar-ho

Optar pel lloguer de pisos per primera vegada pot espantar una mica, però si es fa amb cap, no tindràs motius per trobar-te amb problemes.

Comença triant un bon llogater

Trobar el llogater perfecte per llogar el teu pis no és fàcil. Els professionals del lloguer de pisos, com Lloguer Segur, podran encarregar-se de fer la selecció. A través del nostre Departament de Risc s’analitzaran a tots els possibles candidats realitzant estudis de solvència i viabilitat. Gràcies a aquest procés gaudim d’un 0% de morositat i garantim el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

Segueix cuidant el teu pis

És imprescindible que el teu pis estigui en bones condicions, és la teva carta de presentació. Si està cuidat, arreglat i net sempre serà més atractiu. A més, recorda tenir donats d’alta els subministraments, així estarà tot a punt per l’arribada del teu llogater. Un cop estigui signat el contracte recorda canviar la titularitat dels subministraments per la dels teus arrendataris, evitant així possibles problemes.

Continua complint la llei

Fer les coses legals, aquesta serà una de les claus per aconseguir un lloguer segur. Fes els teus contractes complint amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Si optes per una gestió integral del lloguer de pisos, el nostre Departament Jurídic redactarà sempre el contracte especificant molt bé quins són els drets i deures de propietari i inquilí, així com totes les condicions.

Acaba optant per l’ajuda professional

Si vols evitar qualsevol mal de cap, contacta amb professionals! A Lloguer Segur t’acompanyarem durant tota la vigència del contracte, t’ajudarem de principi a fi davant qualsevol possible problema. El lloguer de pisos ja no tindrà raons per espantar-te, tot anirà sobre rodes!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.