Lloguer Segur arriba a Lisboa

El passat 8 de juny Lloguer Segur va començar a operar a Portugal sota la seva filial Aluga Seguro. Amb l’obertura de la nova oficina de Aluga Segur a Rua Actor Antonio Silva 1, Amadora, la companyia arrenca el seu procés d’internacionalització.

Aluga Segur aterra a Lisboa amb l’objectiu de professionalitzar i agilitzar el mercat de lloguer lusità oferint les màximes garanties a propietaris i llogaters i garantint el cobrament puntual de la renda el dia 5 de cada mes.

L’obertura de la nova oficina de Aluga Seguro a Portugal va ser un emotiu acte a què van acudir veïns, amics i el nostre equip tècnic i directiu amb el qual vam donar el tret de sortida a la nostra carrera professional a la ciutat. Durant la jornada ens va acompanyar el cantant David Pereira que va amenitzar el matí amb el seu equip de guitarristes amb un bonic concert de fado. A més, van acudir els primers clients a conèixer les instal·lacions i es van formalitzar els primers contractes i gestions d’immobles.

A la tarda, vam realitzar un meravellós creuer pel riu Tajo al qual ens van acompanyar autoritats, empresaris i mitjans de comunicació. A bord del vaixell Antonio Carroza, CEO de Lloguer Segur i Francisco Reganha, Country Manager de Aluga Segur, van presentar la primera Radiografia del Mercat del Lloguer a Portugal 2021, una exhaustiva anàlisi de la situació del mercat d’arrendaments al país, que va tenir una excel·lent acollida per part de tot el sector i dels mitjans de comunicació.

Des Lloguer Segur volem agrair a tots els assistents la gran acollida de Aluga Seguro, així com als propietaris i llogaters que ens estan visitant per informar-se dels nostres serveis i gaudir de les màximes garanties al lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.