7 raons per les quals lloguer segur és millor que una assegurança de lloguer

Encara que s’han posat molt de moda, les assegurances de lloguer no són suficients si el que busques és tenir una gestió integral i segura de la teva vivenda.

Assegurança de lloguer

En aquest article et donem 7 raons per les quals apostar per un lloguer segur:

1. Intermediació professional en el lloguer.

Nosaltres, a més del que pugui oferir l’assegurança de lloguer, t’oferirem un complet assessorament com experts immobiliaris, gràcies als coneixements del sector i de les zones. A més, et guiem per aconseguir treure la màxima rendibilitat al teu immoble.

2. Selecció del llogater

El secret de tenir un lloguer segur és trobar l’inquilí perfecte. Com? A través del SCORING (Estudi financer) on es comprova la solvència i fiabilitat dels candidats. A més, accedim a ASNEF i l’únic fitxer d’Espanya que recull la morositat en el lloguer, el Fitxer d’Inquilins Morosos (FIM)

3. Protecció dels riscos.

El 90% de les destrosses es donen en contractes amb morositat, impagaments i entre particulars, per això, no només analitzem la solvència dels llogaters, sinó també la viabilitat, és a dir, els comportaments en arrendaments anteriors.

4. Cobrament puntual de la renda

Una assegurança de lloguer només s’encarregarà de les rendes en el cas d’impagaments i prèvia tramitació d’una demanda. Lloguer Segur les tramita durant tota la vida del lloguer i garanteix el cobrament puntual de la renda els dies 5 de cada mes.

5. Gabinet jurídic especialista en la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU)

El nostre departament jurídic elabora el contracte de lloguer i t’assessora fins al final de l’arrendament.

6. 0% morositat

Les nostres mesures preventives per evitar els impagaments ens permeten gaudir d’un 0% de morositat.

7. Gestió integral del lloguer

Ampliem les cobertures de l’assegurança de lloguer, gestionant íntegrament el teu immoble perquè no hagis de preocupar per res.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.