Lloguer Segur cuida de tu i del teu pis de lloguer

El passat mes de febrer, es feia el tret de sortida a una campanya molt especial; unir lloguer i bona taula. Durant el mes de febrer i març convidàvem a tots els nostres nous propietaris a celebrar que ja tenien un inquilí perfecte en una de les millors cuines de la ciutat comtal.

fotos

Desenes de propietaris han gaudit dels millors productes gastronòmics en el restaurant Angle, 1* Michelin, del televisiu xef Jordi Cruz. Vols saber que els hi ha semblat?

Flora Bonome Lamas:

“Moltes gràcies a Lloguer Segur per aquest regal de tanta qualitat. L’experiència ha estat meravellosa, ens van mimar molt i la sorpresa final ens va encantar”

Ana García Alonso

“Gràcies a Lloguer Segur pots gaudir d’una molt bona experiència en el restaurant Angle. Tot estava deliciós i brindàrem pel nostre inquilí perfecte”

Josep Bagá

“Vaig confiar el meu immoble en Lloguer Segur per les garanties i serveis que m’oferien. Però a més, em van fer un regal així d’espectacular. El menjar va estar fantàstic i ara cobro puntualment la meva renda el dia 5 de cada mes, que més puc demanar?”

Després de 2 intensos mesos de campanya, i després del final de la mateixa, no podem estar més contents de la gran acollida que ha tingut entre els nostres propietaris.

Cada dia sou més els que confieu en Lloguer Segur per lloguer els vostres immobles. Encara no cobres puntualment les teves rendes el dia 5 de cada mes? A que estàs esperant? Pots visitar-nos a la nostre seu central al Carrer Balmes, o en les oficines del Carrer Felip II (Barcelona), Passeig de Sant Antoni (Barcelona) o Avda de la Concòrdia (Sabadell).

Si així ho prefereixes, pots sol·licitar-nos més informació en el telèfon 902 37 57 77 o en el correu info@lloguersegur.cat

Gaudeixes d’un lloguer segur després d’un àpat d’estrella Michelin? Ja t’hem convidat al restaurant Angle? Ens ho pots explicar!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + sixteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.