LLOGUER SEGUR és llogar amb seguretat

La nostra tasca consisteix a oferir garanties als arrendadors, prestant tots els serveis necessaris per garantir la seva tranquil·litat, assegurant el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

El nostre sistema innovador a l’hora de llogar un habitatge va en una única direcció: trobar un bon llogater, ja que creiem fermament, tal com diu el nostre lema, que el secret d’un Lloguer Segur és trobar un bon llogater.

garantia de cobrament

protecció a propietaris

Elaboració del Contracte

El nostre departament jurídic elabora el contracte d’acord amb la Llei d’arrendaments urbans expressant clarament les obligacions i drets del propietari i llogater.

Així mateix s’encarrega d’assessorar al propietari durant tota la vida del contracte.

Garantia de Desnonament

Els nostres advocats especialitzats realitzen els tràmits necessaris encaminats a la reclamació de les quantitats i el desnonament en cas d’esser necessari, no obstant, amb Lloguer Segur pot estar tranquil, ja que totes les despeses corren del nostre compte.

Recerca i Selecció del Llogater

Un Lloguer Segur es basa fonamentalment en la recerca i selecció d’un llogater solvent i fiable, és per això que proposem accions de selecció des de la primera visita a l’immoble.

Per a una òptima promoció de l’immoble, comptem amb posicionament en els principals portals immobiliaris, la nostra xarxa comercial li garanteix una gestió eficient de les visites al seu immoble.

Anàlisi de Solvència i Viabilitat

Totes les nostres operacions passen per un exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat realitzat pel nostre departament de riscos.

Lloguer Segur és membre a ASNEF i agent homologat de FIM. Pel que tots les candidats són consultats en el fitxer ASNEF-EQUIFAX i en el Fitxer de Llogaters Morosos (FIM), amb la possibilitat d’inscriure als inquilins morosos en ambdós fitxers.

lloguersegur1

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.