Un lloguer segur, la millor opció

Contínuament llegim i escoltem notícies relacionades amb el mercat immobiliari: que si els preus baixen, que si és el moment de comprar … i què passa amb els que van comprar fa anys?

Després d’anys d’una crisi profunda provocada per un boom immobiliari sense precedents pensem … i ara què faig amb el meu pis? Perquè pot ser que sigui un bon moment per comprar, però no ho és, en absolut, per vendre. Sens dubte, és el moment de plantejar-se una rendibilització dels diners invertits fa uns anys i la millor opció és el lloguer.

Un lloguer amb professionals, garantit i segur et permetrà amortitzar els costos per l’adquisició i el manteniment de la teva propietat. Llogar així un pis és fàcil en els temps que corren, ja que la manca de crèdit, a causa de la crisi, impedeix la compra a la majoria dels usuaris, tot i que els preus estiguin baixant. A més, els moviments en el mercat laboral estan generant una mobilitat geogràfica d’usuaris que troben feina en altres poblacions o províncies i necessiten trobar un habitatge en els seus llocs de destí. El mercat del lloguer, per tant, és il·limitat.

La conjuntura econòmica ens fa pensar, a més, que és el moment d’adaptar la nostra mentalitat als nous temps sent responsables amb la societat. El model immobiliari anterior, basat en l’especulació, no només va fracassar sinó que va ser l’origen de la profunda crisi en la que ens veiem sumits, i no podem estar segurs que els preus tornin a pujar tant com perquè els propietaris puguin recuperar la seva inversió mitjançant la venda. Llavors, ¿per què esperar? Posar en lloguer un immoble permet al propietari pujar al carro d’un nou paradigma immobiliari que ja triomfa en països com Alemanya, i participar del tan desitjat canvi de model, a més de facilitar, a qui ho necessitin, l’accés a un habitatge digne.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.