Un lloguer segur com a protecció per al teu lloguer

Adéu pors, adéu preocupacions, adéu nits en blanc pensant què pot passar en el teu pis de lloguer. Avui et donem les claus de la protecció per gaudir d’un lloguer segur.

protecció a propietaris

Quina és la millor protecció per el teu pis de lloguer?

Hi ha diverses mesures preventives per evitar disgustos amb el teu lloguer, però si vols estar segur hi ha algunes que no seran suficient. Per exemple, les pòlisses d’assegurances de protecció de rendes estan molt bé, però no et garanteixen un lloguer segur al 100%. En aquest cas, has d’arribar a patir un impagament abans que es intermediï d’alguna forma.

Selecció de l’inquilí

Una de les claus més importants per aconseguir una bona protecció per llogar el part de la selecció del llogater. Si aconsegueixes una persona solvent i fiable que tingui cura del teu pis de lloguer com correspon, evitaràs de cop problemes innecessaris. A través d’un complex i exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat coneixeràs de primera mà quina és la situació socioeconòmica de la teva candidat a inquilí, així com els seus antecedents com a arrendador. Què passa? Que trobar un llogater perfecte no és fàcil i no pot fer-ho qualsevol.

Lloguer Segur

Si vols l’autèntica protecció per llogar el teu pis posa’t en mans dels veritables professionals de la protecció a propietaris. A Lloguer Segur trobem al teu inquilí perfecte, gestionem les visites i la promoció del teu immoble i, per descomptat, garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes a tots els nostres propietaris.

Si vols gaudir d’un lloguer segur i de la màxima protecció per a la teva propietat contacta amb nosaltres! A què esperes?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + ten =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.