Manteniment de la rentadora, qué has de saber?

La rentadora potser és un dels electrodomèstics més usats per tots, un o dos cops per setmana. Avui t’expliquem com fer un bon manteniment de la rentadora del teu habitatge de lloguer, perquè duri més i funcioni cada dia millor. No t’ho perdis!

manteniment de la rentadora

Revisa el filtre

És molt important, abans de retira-lo, seguir les instruccions del fabricant per evitar danys. Desconnecta l’electrodomèstic i tanca la presa d’aigua. Quan l’obris, retira pelusses i tot allò que pugui provocar que s’encalli, es possible que hi trobis aquell mitjó que fa temps vas perdre.

Neteja del tambor

Et portarà només uns segons, però a la llarga la rentadora del teu habitatge de lloguer tindrà una vida més llarga. Perquè quedi fantàstic, posa a l’interior una mica de bicarbonat i un cicle d’aigua calenta. Procura fer aquesta operació almenys cada dos mesos.

Revisa mànegues i tubs

Revisa que tant les mànegues, com els tubs, estiguin en bones condicions. Si veus algun tipus d’esquerda, crida a un lampista perquè la canviï, evitaràs un altre tipus d’avaries més grosses.

Cures en una rentadora

-Quan la rentadora del teu habitatge de lloguer no estigui en funcionament, procura deixar la porta oberta. Així entrarà aire i evitarem el creixement de floridura

-Si tens algun tipus de esquerda, procura que no s’oxidi amb la pintura adequada.

Utilitza detergents adequats i procura posar el suavitzant abans que finalitzi el rentat

Revisa bé la roba, que no es colin papers, mocadors o el que és pitjor, monedes

I si s’espatlla …

Com ja us vam comentar fa un temps, hi ha petites avaries que encara que no ho cregueu, podem solucionar nosaltres mateixos. Per a aquelles que requereixen de tècnic, sempre és recomanable, revisar la garantia i acudir a les cases oficials que sabràs donar resposta davant de qualsevol imprevist.

I tu, com mantens els teus electrodomèstics? Explica’ns!

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.