Manteniment de terrasses i decoració d’hivern

El fred, les pluges, la neu … durant l’hivern les terrasses, balcons o patis pateixen les inclemències hivernals. Gaudir d’elles sembla un impossible i el seu manteniment, una mica complex, però no és tant com sembla. T’expliquem com mantenir i gaudir de la terrassa del teu pis de lloguer a l’hivern i treure-li el major profit. Llegeix-nos!

CLAUS PER A UN BON MANTENIMENT DE LA TERRASSA A L’HIVERN

Segons l’estació de l’any en què ens trobem adaptem els nostres pisos de lloguer a la calor, fred, pluges … encara que mai ho hagis pensat, el mateix succeeix amb les terrasses, patis o balcons, necessiten que fem un manteniment mínim per conservar-lo en bon estat i que els mobles que tinguem, ens durin més temps. Aquí tens unes pautes a seguir per tenir la terrassa del teu pis de lloguer perfecta durant l’hivern .

NETEJA

Terrassa, patis, balcons i jardins a l’aire lliure estan en permanent exposició a la pols, àcars, brutícia … per això és important que per poder-ne gaudir plenament durant qualsevol estació de l’any els mantinguem recollits i nets , elaborant un pla quinzenal de neteja.

MOBILIARI

Si a la terrassa del teu pis de lloguer tens mobles és important que els protegeixis de les inclemències hivernals. Per a això, tens diverses opcions, la primera, emmagatzemar els mobles a l’interior de l’habitatge . Aquesta opció, només apta per a aquelles persones que tenen espai, és la ideal per a conservar els mobles en perfectes condicions. Si, per contra, no tens espai dins de casa, una altra idea molt pràctica és reutilitzar el mobiliari d’exterior a l’interior, és a dir, redecorar la casa adaptant cadires, taules, coixins … de la terrassa a la sala o habitacions de casa nostra.

Hi ha moltes persones que prefereixen no barrejar ambients o fins i tot que no tenen lloc per poder reutilitzar, per a elles, el perfecte és invertir en protectors de mobles com fundes impermeables amb què cobrir-los i protegir-los de la pluja, el gel i fins i tot la neu. Una altra opció molt interessant, encara que només aplicable abans dels canvis d’estació, és la de protegir el mobiliari exterior a base de tractaments amb vernissos especials, disponibles en grans magatzems.

COM GAUDIR DE LA TERRASSA A L’HIVERN

A l’hivern i més ara que a causa de la pandèmia passem més temps a casa, no està renyit amb gaudir de les nostres terrasses i de l’exterior. Llegir un llibre, prendre un cafè o simplement sortir a prendre els primers rajos de sol del dia és possible i recomanable, ¡atent! Perquè així pots adaptar la terrassa del teu pis de lloguer per a gaudir-la durant el fred.

MOBLES RESISTENTS A LES INCLEMÈNCIES

Avui dia trobem mobiliari especial preparat per resistir la pluja i el fred. A l’hora de decorar les nostres terrasses, patis, balcons o jardins hem d’analitzar els materials de composició i si volem utilitzar-los durant l’hivern evitar aquells materials menys resistents i duradors com fusta o metàl·lics. 

Una altra opció que comentàvem abans és la d’adaptar els mobles que ja tenim amb vernissos i preparats especials perquè siguin més resistents.

TÈXTILS I MANTES

Els teus millors aliats! I els que no poden faltar per gaudir a l’hivern de la terrassa. Les tendències per a aquest any ens mostren teixits càlids i mantes amb pèl , ideals per protegir-se del fred. També fundes per als mobles i cistelles de vímet on poder emmagatzemar totes les tèxtils d’hivern i tenir-los protegits.

ADÉU AL FRED

No, no tens perquè passar fred a l’hivern si vols gaudir de la terrassa del teu pis de lloguer, per aconseguir-ho pots instal·lar calefactors, estufes elèctriques o d’infrarojos que t’ajudaran a estar cent per cent confortable i gaudir de l’exterior del teu pis de lloguer.

TANCAMENTS MÒBILS

Aquest tipus de tancaments permeten guanyar espai en l’habitatge i gaudir en qualsevol estació de l’any de la terrassa, ja que, a l’ésser completament mòbil, es pot tenir obert a l’estiu i poder tancar-lo en els dies de fred. Hi ha diferents tipus: cortines de vidre, cortines corredisses, sostres mòbils … Requereix d’obra , de manera que sempre s’ha de consultar a la propietat de l’immoble qualsevol modificació sobre l’habitatge de lloguer, així com a la comunitat de propietaris si afecta l’exterior de la façana.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.