Mantingues a ratlla la floridura al bany

Els banys solen ser els llocs de la casa amb més humitat, a més de, per norma, bastant mal ventilats. Es converteixen així en un autèntic camp de cultiu de floridura. Si vols evitar és indesitjable visita, estigues molt atent!

Ventilació

Si el teu bany no té finestra planteja’t la possibilitat d’instal·lar un extractor d’aire. A priori pot semblar car, però et evitarà problemes futurs. Si el teu bany, afortunadament, té finestra recorda obrir sempre després de dutxar-te, així entrarà aire fresc i s’assecarà més ràpid.

Cortina o mampara

Si optes per cortina procura deixar estirada després de la dutxa, així s’assecarà i no s’acumularà humitat. Si el teu és la mampara procura netejar amb freqüència.

Rajoles i juntes

Quan netegem el bany és possible que ens oblidem de les parets. Les rajoles i especialment les juntes que hi ha entre ells són el perfecte camp de cultiu per la floridura. Neteja les sembles almenys una vegada a la setmana, així evitaràs que la humitat ajudi a proliferar floridura.

Filtracions i desguassos

Revisa les canonades i les juntes de l’excusat i lavabo per si hi hagués alguna filtració, d’haver contacta amb un lampista. A més, els desguassos espessos o lents també poden ajudar a que la humitat es mantingui en la teva cambra de bany, el desembussador serà el teu millor aliat.

Pintura especial

El sostre és difícil de netejar, gairebé impossible. Si ja hi ha alguna taca fosca puja’t a una escala i retira-. Quan no hi hagi ni rastre de floridura fes-te amb una pintura especial que generi una superfície més dura on la floridura no es pugui desenvolupar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.