Mantingues la teva llar segura

La crisi estreny, i tant propietari com inquilins ho noten. Una de les coses amb les que moltes vegades un pensa estalviar uns euros és l’assegurança de llar. No té per què passar res, però i si passa qualsevol accident? Sense assegurança de llar hauràs de treure del teu propi butxaca els arranjaments oportuns. Propietari i llogater haurien de tenir els seus propis assegurances. A continuació expliquem que és el més convenient.

Assegurança de continent

Aquest tipus d’assegurança cobreix tots els elements constructius i estructurals d’un edifici o habitatge, és a dir: estructures; parets, instal · lacions de canonades i elèctriques, etc El propietari ha de contractar una assegurança d’aquestes característiques.

Assegurança de contingut

Aquestes pòlisses cobreixen els mobles i els estris domèstics, com electrodomèstics o aparells electrònics. Tant propietari com llogater han de tenir-ho en compte si volen protegir les seves coses de possibles danys. El propietari en aquest cas assegurarà els objectes que es trobin dins de l’habitatge en realitzar el contracte.

El llogater farà el mateix amb el contingut de la seva propietat (roba, llibres, aparells electrònics).

Responsabilitat civil

Amb una assegurança de responsabilitat civil es cobreixen les reparacions i les indemnitzacions que l’assegurat hagi de pagar a altres persones pels danys que se’ls ocasions. És aconsellable que les dues parts del contracte de lloguer contractin aquest tipus de pòlissa davant qualsevol incidència que pugui perjudicar tercers.

Cap d’aquestes assegurances és obligatori, però a Lloguer Segur instem a propietaris i llogaters a tenir assegurat el pis i totes les seves coses. D’aquesta manera tindràs una tranquil · litat extra en tenir coberts certs riscos.

Bé ho pagui el propietari, el llogater o mitjanes, les assegurances beneficien tant a arrendador com a arrendatari.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 17 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.