Millora els teus hàbits energètics i estalvia

Fer un ús eficient de l’energia suposa una doble avantatge, ajudes al medi ambient i alhora, a la teva butxaca. Moltes vegades no ens adonem que ser eficient pel que fa a consum d’energia es tracta, no suposa tanta trava com pensem, sinó que són petites costums diàries que podem anar adquirint.

Bons hàbits energètics

-Instruccions d’ús

Quantes vegades hem comprat un electrodomèstic o un aparell electrònic i hem abandonat al fons del calaix el manual. Error! A més, de tenir unes instruccions explicades, molts fabricants ens aconsellen sobre el consum i la seva eficiència. Hi ha centenars d’aparells que fem servir a casa que tenen modalitat d’estalvi i fins i tot són programables i que per no fer-li un cop d’ull al manual, desconeixem.

A l’hora d’adquirir un electrodomèstic, fixa’t en la seva etiqueta energètica, la diferència de preus amb prou feines es percep i l’estalvi a la llarga, surt a compte.

-Crea els teus propis tips d’estalvi

Tots coneixem algun truc per gastar menys. Canviar bombetes incandescents per baix consum, posar dosificadors a les aixetes, evitar que degotin … Sembla una tonteria, però amb aquest tipus d’idees estalvies molts diners a final d’any.

-Tot en ordre, tot en regla

Fes desaparèixer tot aquell obstacle que impedeixi que la calor es distribueixi per la teva llar, res de reixetes brutes o coses sobre dels radiadors. Baixa les persianes i comprova el seu funcionament, més del mateix amb les finestres, a més, un bon segellat, evita que es filtri el fred i la calor

-Programa els teus propis calendaris

Ens referim a calendaris de revisions, per exemple, abans que arribi el fred hivern, fes proves que els radiadors funcionin, comprova, seguint el manual d’instruccions, que la temperatura de la caldera i la seva pressió són idònies o examina la nevera i retira tota la gebre que faci. Amb un bon calendari que planifiqui revisions trimestrals, mantindràs en estat òptim teu pis.

Segueix els nostres hàbits energètics i estalvia’t una sorpresa a la factura.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.