Miniguia per reconèixer a un bon inquilí

Si vols posar el teu pis en lloguer, treu la lupa per localitzar l’inquilí perfecte. Sabem que no és una tasca gens fàcil, així que avui t’oferim una guia per aprendre a localitzar inquilins perfectes.

llogater perfecte

No et refiis de les aparences

L’hàbit no fa el monjo, i les aparences no fan al bon llogater ni molt menys. Un senyor ben plantat i ben vestit pot ser un morós professional i el desmanegat l’inquilí més perfecte que mai t’hagis pogut trobar. Així que molta cura, perquè no és senzill distingir un bon inquilí de un de dolent amb la primera impressió.

Referències

Si abans ha viscut en un pis de lloguer i el seu ex propietari et parla bé d’ell és un bon pas. Pregunta-li pel seu treball, per la seva família … No et tallis, és fonamental conèixer la seva situació socioeconòmica abans de llogar. Si a més, li demanes les coses per escrit millor que millor.

Res per avançat

Si proposa pagar-te mesos per avançat, posa’t el alerta. Aquesta és una de les tècniques més utilitzades per mals inquilins. Es guanya la confiança del propietari que pensa que mai tindrà problemes de solvència i quant es descuida zas! Deixa de pagar. Recorda, mai diners per avançat, que sempre vagi tot en temps i forma.

Ajuda de professionals

Com sabem que no és gens fàcil, la millor recomanació que podem fer-te és posar el teu lloguer en mans de professionals, a Lloguer Segur trobem al teu inquilí perfecte. Després de fer una completa anàlisi de solvència i viabilitat sabrem que el teu inquilí podrà fer front sempre al pagament de les rendes. A més, et garantim el cobrament puntual de les rendes els dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.