Mobles bàsics per llogar un pis moblat

Moblat o buit? Aquesta és la qüestió. Aquesta és la pregunta que molts propietaris es plantegen quan decideixen posar el seu pis en lloguer. Si en el teu cas has decidit que serà moblat, llegeix amb atenció.

pis moblat

No valen mitges tintes

Moblat és moblat. Les coses a mitges no queden bé així que tingues molt en compte. Molts propietaris pensen que amb posar algun que altre moble servirà, però moblat vol dir que està a punt perquè un propietari entri a viure sense haver de passar-se per una botiga de mobles, ni de primera ni de segona mà. Totes les estances hauran de tenir el que els correspon.

Mobiliari en condicions

Un pis de lloguer no és un traster, així que no val que per oferir-lo moblat col·loquis al sofà de la casa del poble que anaves a llençar, ni mobles vells que tenies guardats en un traster.

Els somiers dels llits han d’estar en perfectes condicions, el sofà ha de ser prou còmode i les cadires no poden estar ni una mica desencoladas. Revisa que tot el que vols oferir als teus futurs inquilins estigui en perfecte estat de revista.

Bàsics

Llits, armaris, sofà, taules … Si vols llogar un pis moblat no et compliquis. Hi ha infinitat de grans stores bons, bonics i barats. No necessitaràs un desemborsament econòmic desfasat i tindràs uns mobles nous. Recorda que per a gustos els colors, així que per a llogar un pis moblat has de buscar alguna cosa neutre que agradi a quants més millor.

Vols llogar amb mobles o sense mobles? Quins trucs vols fer servir per llogar un pis moblat?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.