5 pistes per reconèixer un morós professional

En aquests temps, en què proliferen els problemes econòmics, els morosos professionals es sentiran còmodes. Aprofitant la situació, al·legaran una infinitat d’excuses i es justificaran en els temps que corren. Avui t’oferim 5 pistes per reconèixer un morós professional:

  1. La demora és el primer pas: el morós expert comença retardant els pagaments. Primer es retardarà dies, després setmanes, després mesos … Evitarà pagar la renda del pis de lloguer tot el temps que sigui possible per, com a mínim, beneficiar-se d’habitatge gratuït a costa del propietari durant una bona temporada.
  2. Intentarà manipular: el morós professional sap com capejar el temporal. Amb una gran capacitat de manipulació del llenguatge, aconseguirà sortir impune a qualsevol pregunta que puguis fer, fent que sembli que assumeix un compromís de pagament. El doble llenguatge i la indeterminació seran els seus aliats.
  3. Abusarà del sentimentalisme: “Ara m’és impossible pagar, quan pugui ho faig confiïn en mi”. Aquesta és la resposta més habitual quan les rendes es retarden. El morós professional s’aprofita de l’esperança del propietari incaut per sol·licitar paciència i, sobretot, fe que cobrarà algun dia.
  4. Es tornarà un problema: el morós professional s’agafarà a un clau roent. Des de no haver rebut la factura corresponent, a no estar d’acord amb els imports o al·legar que la factura està incompleta o incorrecta.
  5. Intentarà enganyar-te: per calmar els ànims, el morós professional afirmarà haver pagat. Tant ell com tu sabreu que no és així, però et farà perdre temps en comprovacions. D’aquesta manera guanyarà uns quants dies.

Encara coneixent quines són les principals tàctiques d’un morós professional és difícil detectar-los i fer-los front. És millor prevenir que curar, així que contacta amb professionals com Lloguer Segur. A través d’anàlisis de solvència i viabilitat dels futurs inquilins garantim el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.