Motius pels quals llogar un pis és una gran idea

Propietaris indecisos, com sempre avui volem animar-vos a que opteu per llogar els vostres pisos buits. Llogar un pis és una fantàstica opció i avui us ho volem demostrar. Atents als 5 motius que faran que et decideixis!

llogar un pis

Rendibilitat

La rendibilitat del lloguer està a l’alça. Segons les últimes dades publicades pel Banc d’Espanya la rendibilitat que percep un propietari amb un immoble arrendat ronda el 5%. Els grans experts del sector, a més, auguren que aquest tant per cent es vagi incrementant, especialment a les grans ciutats.

La veritat és que posar un pis en lloguer és molt més rendible que invertir en bons de l’estat i terminis fixos, sortiràs guanyant!

Repartiment de despeses

Un immoble tancat suposa entorn a 4000 € anuals per al seu propietari. Assegurança de la llar, impostos, subministraments … A poc a poc sumen un muntant important de diners tirat a les escombraries literalment. Quan llogues un pis, moltes d’aquestes despeses pasen a ser responsabilitat de l’inquilí.

Flexibilitat

Si ets inquilí, això també t’interessarà. Si et canvies de treball, augmenta la teva família o t’has de mudar de ciutat, el lloguer et facilitarà les coses. La seva flexibilitat enfront de la compravenda farà que llogar un pis sigui una fabulosa idea per a tu.

Quins motius et van portar a llogar un pis? Llogater o propietari, explica’ns per què has apostat pel lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.