Motius pels quals viure de lloguer és millor

Segons les últimes dades publicades sobre el mercat immobiliari del lloguer, l’interès pels arrendaments urbans s’ha incrementat en un 33,6%. La llibertat i agilitat que concedeix viure de lloguer, a més de la facilitat d’estalvi, empeny a centenars d’inquilins a optar per aquesta opció.

Si encara tens dubtes entre comprar o llogar, les dissipem a cop de bones raons.

lloguer és millor

Rendibilitat

La realitat és que llogar en períodes curts i mitjans és més rendible que embarcar-se en una hipoteca. A més, la impossibilitat d’obtenir crèdit per a la compra, fa del lloguer la millor opció.

Estalvi

Viure de lloguer suposa una oportunitat per precisar els diners que es vol destinar a cada partida diària. Sempre sabràs que has de pagar per una renda fixa i que aquesta pot variar mínimament, no com ocorreria amb l’Euribor.

Flexibilitat

Canvies de treball, tens un fill, et mudes de ciutat …. El lloguer és flexible i pot adaptar-se a cadascuna de les teves necessitats, en canvi, amb una hipoteca, sempre t’anclarás a un lloc fix i si necessites canviar, hauràs de passar pel tediós procés de venda.

No et compliquis la vida!

Oblida’t de rotllos burocràtics, visites al banc o al notari, viure de lloguer implica menys gestions i paperassa que comprar una casa, aprofitaràs millor el temps.

I tu per què vius de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.