Motius per fer una assegurança de lloguer si ets llogater

Com inquilí estem segurs que vols gaudir d’un lloguer segur i tranquil. Vols descobrir com gaudir sense preocupacions de la teva llar? T’expliquem els motius per fer-te una assegurança de lloguer.

assegurança per a inquilins

Tranquil·litat

Tot i que no és obligatori, és molt recomanable que com a inquilí contractis una pòlissa de llar com assegurança de lloguer. Per molt pocs diners deixaràs coberta qualsevol cosa que passi en el teu habitatge llogat. Com inquilí, busca cobertures a tercers i per als teus objectes personals i t’assegurem que dormiràs molt més tranquil.

Possibles incidents

Mai se sap què pot passar. Un cop fortuït que trenqui un vidre o un electrodomèstic o fins i tot que algú entri a casa teva i s’emporti els teus béns més preciats. El més habitual és no necesitar donar cap part a l’assegurança, però si et passa alguna cosa ells ho cobriran. Sabies que et poden cobrir serveis de serralleria o un robatori al carrer? Amb una assegurança de lloguer per a inquilí tots aquests incidents quedaran resolts d’una manera senzilla.

Danys a tercer

Però no només les teves coses quedaran protegides, necessites un flotador que et rescati si per un accident involucres a tercers. Què passaria si després de netejar el filtre de la rentadora no ho deixes perfectament col·locat i inundes al veí de sota? Amb una assegurança de lloguer per a inquilí, la companyia asseguradora s’encarregarà de tot, de no tenir-lo hauràs de pagar de la teva butxaca els arranjaments.

Encara tens dubtes? No corris riscos innecessaris i fes-te amb una assegurança de lloguer per a inquilins!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − thirteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.