Motius per fer una assegurança de lloguer si ets inquilí

Com inquilí estem segurs que vols gaudir d’un lloguer segur i tranquil. Per molt que cuidem el nostre pis, que siguem cautelosos i que el tinguem perfecte, sempre sorgeixen petits incidents i avaries que hem de solucionar. Vols descobrir com gaudir sense preocupacions de la teva llar? T’expliquem els motius pels quals, encara que siguis inquilí, t’interessa fer-te un assegurança de lloguer.

TRANQUIL·LITAT

Les assegurances de llar no són obligatòries tot i que sí que és cert que són molt recomanables per viure amb tranquil·litat, ja que ens cobreixen davant de qualsevol incident. Lluny del que molts creuen, no només els propietaris tenen a la seva disposició assegurances per a l’habitatge, sinó que també els inquilins tenen disponibles pòlisses de llar com assegurança de lloguer.

Per molt pocs diners, ja que anualment són una despesa a penes perceptible, deixaràs coberta qualsevol cosa que passi al teu pis de lloguer. Pel que fa a les cobertures que et poden interessar com a inquilí, sempre pregunta a la teva corredoria d’assegurances per totes aquelles cobertures a tercers i per totes les que protegeixin els teus objectes personals. Segueix aquests consells i t’assegurem que dormiràs molt més tranquil.

POSSIBLES INCIDENTS

Mai se sap què pot passar. Un cop fortuït que trenqui un vidre o un electrodomèstic o fins i tot que uns amics de l’aliè es colin a casa teva i es portin els teus béns més preuats. El més habitual és no necessitar donar cap comunicat a l’assegurança, però si et passa alguna cosa ells ho cobriran. Sabies que et poden cobrir serveis de serralleria o un robatori al carrer? Amb una assegurança de lloguer per a inquilí, tots aquests incidents quedaran resolts d’una forma senzilla.

Al nostre país a l’any es produeixen gairebé un milió d’avaries en habitatges. Avaries comuns, ja que a qualsevol se’ns ha trencat en el moment menys indicat, una persiana, o ens hem quedat amb un pom a la mà. Amb una assegurança per a l’habitatge tindràs la garantia que el teu pis de lloguer sempre estarà perfecte i protegit d’accidents i avaries.

Danys a tercers

Però no només les teves coses quedaran protegides, també necessites un flotador que et rescati en cas d’un accident on involucres a tercers. Què passaria si després netejar el filtre de la rentadora no ho deixes perfectament col·locat i inundes al veí de sota? Amb una assegurança de lloguer per a inquilí, la companyia asseguradora s’encarregarà de tot, de no tenir-lo hauràs de pagar de la teva butxaca els arranjaments i no parlem només dels que s’hagin ocasionat a casa teva, sinó també de tots els desperfectes que hagin pogut ocórrer a casa del veí.

Un test de planta que cau al carrer mentre reguem, un descuit i la pèrdua de les claus de casa, una visita inesperada dels lladres… Aquestes i moltes altres coses són més habituals del que sembla. I és que, encara que siguem els millors inquilins del món, mai estem fora de perill ni aconseguirem que no sorgeixin petits incidents.

I què passa amb les teves coses? Com comentàvem abans, les assegurances de llar per a inquilins, no només ens protegeixen i salvaguarden d’avaries i danys a tercers en un habitatge de lloguer, sinó també n’hi ha que ens ofereixen la possibilitat d’assegurar el contingut de la casa i per tant, els nostres béns i fins i tot mascotes.

Encara tens dubtes? No corris riscos innecessaris i fes-te amb una assegurança de lloguer per inquilins! Entra i pregunta’ns, estarem encantats d’assessorar-te.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.