Neteja integral: el cotó no enganya

A l’hora de posar un pis en lloguer, la primera impressió és una de les coses més importants. Si quan coneixes una persona t’agrada que estigui endreçada i neta, quan un futur inquilí visita el teu immoble també espera trobar-lo en perfecte estat de revista. Posa’t mans a l’obra, ¡el cotó no enganya!

Ni una taca

Tingues molt en compte qualsevol racó en el que pugui haver-hi la més mínima brutícia. Encara que a simple vista sembli que no es vegi, el futur inquilí inspeccionarà molt rebé l’immoble, així que fes una neteja general en profunditat. Sota els mobles, els vidres i sobretot el bany i la cuina és on més porqueria es pot acumular.

Mantingues els mobles a ratlla

Si les visites no són molt freqüents, tapa els principals mobles per evitar la pols. El sofà i els llits estaran protegides de qualsevol taca i els mobles mantindran a ratlla qualsevol mota de pols. És un truc senzill que et estalviarà temps de més neteja.

Els vidres impol·luts

Quan plou en els vidres solen quedar regalims causats per l’aigua i la pols. Tots sabem el que passa, però com el teu pis és el teu millor carta de presentació intenta netejar-los amb freqüència per poder contemplar les fantàstiques vistes que té el teu pis de lloguer.

Parets sense marques

És molt convenient que després de la sortida d’un inquilí anterior, o quan vam decidir posar en lloguer aquest pis que teníem tancat les parets estiguin perfectes. Per aquest motiu, el més adequat és pintar la casa. Guanyaràs en neteja, en lluminositat i aconseguiràs que els futurs inquilins es portin una magnífica imatge del teu pis.

Si no pots tu només, ¡demana ajuda professional!

Hi ha un munt de professionals que t’ajudaran a deixar el teu pis en perfecte estat de revista. Mostra el teu habitatge amb el seu millor cara a possibles llogaters, resultarà més atractiva, augmentarà el nombre de visites i es reduiran els terminis per a llogar-la. Si creus que tu només no pots fer-ho, sempre podràs recórrer a professionals especialitzats en l’adequació d’habitatges per al lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.