No caiguis en les mans d’un inquilí morós professional, protegeix-te!

No és ni un mite, ni una llegenda, l’inquilí morós professional existeix. Si vols aprendre a reconèixer els mossos professionals i evitar caure a les seves mans, segueix llegint! T’ho expliquem.

moros professional

El llogater morós professional

A què ens referim amb un llogater morós professional? És un tipus d’arrendatari que possiblement ja ha estat protagonista d’algun cas d’impagament i que a més, no té intenció de pagar el lloguer encara que pugui fer-ho. Un inquilí morós professional sol generar una bona primera impressió en els propietaris, però, passats els primers mesos de lloguer tot es començarà a complicar. Excuses, retards i finalment l’impagament.

La importància d’evitar-lo

Encara que sigui difícil, hi ha trucs per evitar trobar-te amb un inquilí morós professional. Com a propietari has d’evitar deixar-te portar per les primeres sensacions i per descomptat no permetre que l’inquilí falti a les seves obligacions. No confiïs l’algú que et vol donar molts diners per anticipat i no toleris excuses ni retards en els pagaments.

Si no evites tenir un inquilí morós, et costarà molts mesos, sacrifici i diners recuperar el teu pis de lloguer.

Com pots protegir-te?

No n’hi ha prou amb desconfiar, sinó que caldrà proves que determinin si el teu candidat a inquilí és bo o no. Des de Lloguer Segur analitzem els antecedents com a inquilí, i com a pagador, de tots els candidats a llogar. A més, fem un complet i profunda anàlisi de solvència i viabilitat per conèixer de primera mà la situació econòmica i laboral de l’arrendatari. Tingues per segur que amb la nostra ajuda professional a casa teva només viurà un inquilí perfecte i podràs gaudir d’un lloguer segur. No tornis a preocupar-te per tenir un inquilí morós!

Tens alguna pregunta ? Fes-nos-les arribar, us respondrem encantats.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.