Nou telèfon de Lloguer Segur 910.775.775

En Lloguer Segur el nostre principal objectiu és el d’oferir la millor atenció a client realitzant uns serveis professionals basats en la protecció a propietaris i les màximes garanties al lloguer. Per això, des d’avui posem a la vostra disposició un nou número de telèfon d’atenció a client amb el qual contactar amb nosaltres:  910.775.775.

Propietaris, llogaters i tots aquells interessats en els serveis de gestió professional del lloguer que ofereix Lloguer Segur, poden contactar amb nosaltres a través del nostre nou telèfon d’atenció 910.775.775 . L’equip de Lloguer Segur t’atendrà en horari de dilluns a divendres de 9:00-21:00 hores de forma interrompuda i els dissabtes de 10:00 a 14:00 hores

ALTRES FORMES DE CONTACTAR AMB LLOGUER SEGUR

A més de el telèfon 910.755.755 posem a la teva disposició altres canals de comunicació perquè gaudeixis del teu lloguer segur:

OFICIES

Estem molt a prop teu, pots visitar-nos a les nostres oficines situades a les províncies de Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Alacant, Màlaga, Múrcia, Bilbao, Vitòria, Saragossa i La Corunya. El nostre equip d’assessors immobiliaris t’ajudarà en tot el procés del lloguer.

ÀREA PRIVADA DE CLIENT

Com a client de Lloguer Segur tens habilitada una àrea privada personal, on gestionar qualsevol aspecte del teu lloguer i en què també podràs contactar amb nosaltres de manera telemàtica.

CORREU ELECTRÒNIC

El nostre equip comercial i d’atenció a el client pot atendre’t també a través del correu electrònic a l’adreça info@alquilerseguro.es . A més, si desitges deixar-nos algun comentari estem a la teva disposició a través de comunidad@alquilerseguro.es

WEB LLOGUER SEGUR

A qualsevol hora del dia i en qualsevol moment pots escriure des de la nostra web a través dels formularis de contacte , t’atendrem ràpidament. A més, si vols contactar amb el nostre equip directiu i formular-li alguna pregunta, pots fer-ho al nostre apartat “qui som” et respondran personalment

NOSALTRES ET TRUQUEM!

Si el que prefereixes és que nosaltres ens posem en contacte amb tu només has d’entrar a lloguersegur.cat i sol·licitar una trucada gratuïta i immediata a través del formulari.

RRSS

En Lloguer Segur tenim tots els nostres canals de comunicació oberts per atendre’t i informar-te. Segueix les nostres comptes en Facebook , Twitter , Instagram o LinkedIn

Des Lloguer Segur sempre hem apostat per la qualitat i la millora diària en el nostre treball, per això posem a la teva disposició diferents canals de comunicació per adaptar-nos a les teves necessitats i que sempre tinguis la millor atenció. A què esperes per estrenar el nostre nou telèfon? Truca’ns al 910.775.775!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 16 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.