Nova oficina de Lloguer Segur a Las Palmas de Gran Canària

Estem feliços d’anunciar-vos que Lloguer Segur obre nova oficina a Las Palmas de Gran Canària, C. León y Castillo, 104. Aterrem a l’illa per contribuir a la professionalització del sector i oferir les màximes garanties en el lloguer a propietaris i llogaters .

La nostra nova oficina de Lloguer Segur a Las Palmas de Gran Canària, C . Lleó i Castell, 104 està situada a peu de carrer, en una de les zones més cèntriques de la ciutat, molt a prop del Cabildo i de la Plaça de la Fira. Aquesta nova seu compta amb un equip d’assessors immobiliaris i amb un ampli espai d’atenció al client, a més de dues sales de signatura on poder formalitzar els contractes de lloguer.

Vine a visitar la nova oficina de Lloguer Segur a Las Palmas de Gran Canària i gaudeix com a propietari de la garantia del cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes, amb un 0% de morositat, la gestió integral del teu lloguer i de la tranquil·litat de tenir el millor llogater a casa teva. Per la seva banda, com a inquilí t’assessorem en la recerca d’habitatge, realitzem totes les gestions de formalització de contracte i t’oferirem la millor cobertura legal al teu arrendament.

Si ets propietari o llogater, visita l’ oficina de Lloguer Segur a Las Palmas de Gran Canària, Lleó i Castell, 104 en horari de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 hi els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Amb aquesta nova oficina Lloguer Segur compta amb 48 centres d’atenció al client repartits entre Madrid, Barcelona, ​​València, Sevilla, Alacant, Vitòria, Màlaga, Múrcia, Bilbao, la Corunya, Saragossa i Las Palmas de Gran Canària .

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.