Tot el que sempre t’has preguntat sobre la paga i senyal per reservar un pis de lloguer

Trobar el pis de lloguer ideal és una tasca complexa: has de buscar la casa que s’adapti a les teves circumstàncies, a la zona adequada a les teves necessitats de mobilitat, amb les habitacions que requereixes per al teu dia a dia, i amb una renda mensual que s’ajusti al teu pressupost.pis de lloguer

El procés de recerca d’una nova llar pot ser lent perquè requereix la valoració de molts aspectes però de sobte … aquí està! , Trobes aquest pis de lloguer que sembla fet a mida. Un cop has trobat la teva casa ideal comença la carrera de velocitat per aconseguir que sigui teu: senyalitzar l’habitatge, reservar el pis i signar el contracte. L’objectiu és aconsegir les claus de la seva nova llar.

En aquesta cursa, els professionals del lloguer et prestem un gran servei. Abans de la sortida t’ajudem i t’assessorem en la recerca, et mostrem els immobles idonis per les teves circumstàncies i et donem l’empenteta que necessites per arribar a la meta.

La paga i senyal per llogar un pis

La paga i senyal és un import que diposites a Lloguer Segur per indicar que estàs interessant en un immoble. Aquest import ( 200 euros ) serveix per ” assenyalar-lo” com a possible inquilí d’aquest habitatge. El pagament d’aquest senyal no implica que el pis vagi a ser teu, ja que altres usuaris poden estar també “tirant-li els trastos “; simplement t’obre la possibilitat d’aconseguir-ho.

Reservar un pis de lloguer

La reserva d’ un pis de lloguer es completa quan, com a ” pretendent “, aportes tota la documentació necessària per demostrar que ets un llogater 10. Aquesta documentació inclou:

  • DNI / NIE (passaport i justificant de sol · licitud d’un permís de residència per als estrangers nouvinguts a Catalunya)
  • Contracte de treball (per a treballadors per compte d’altri ) o cotització a la Seguretat Social ( per a treballadors autònoms)
  • 3 últimes nòmines o declaracions trimestrals d’IVA, retencions trimestrals d’IRPF i última declaració de la renda ( IRPF )
  • Darrers moviments bancaris
  • Certificat d’incidències bancàries o certificat de solvència FIM
  • Paga i senyal ( 200 euros )

Tota aquesta documentació i l’abonament de la paga i senyal d’un pis de lloguer, constitueixen la reserva del pis pretès.

La cursa fins a la meta consisteix a aportar com més aviat la reserva ( que no només la paga i senyal ) per competir amb els altres pretendents en condicions avantatjoses. Un cop reservat el pis de lloguer, la teva candidatura passa a estudi i, si ets un llogater 10, les claus són teves.

Com preparar-me per “guanyar ” les claus d’un pis de lloguer?

Entra a MuchoAlquilo.comSelecciona el teu pis de lloguer ideal i contacta amb el nostre departament comercial per a que t’ensenyin l’immoble. Quan hagis decidit que aquest serà la seva nova llar, recopila tota la documentació, torna a buscar el teu pis a MuchoAlquilo (ja tens la referència, així és que serà molt fàcil) i prem a ” Reservar”. Segueix tots els passos que et va marcant el sistema, pujant els documents requerits i abonant la paga i senyal i … voilà! La teva reserva estarà feta.

Com i per què es torna la paga i senyal?

Si en el procés d’estudi posterior a la reserva (paga i senyal i documentació) altres pretendents se t’han avançat i arriben a la meta abans que tu, els teus 200 euros de la paga i senyal del pis de lloguer et seran retornats en unes 48 hores per un d’aquests dos mecanismes:

  • Si has senyalitzat en efectiu: mitjançant xec que hauràs de recollir a les oficines centrals de Lloguer Segur.
  • Si has senyalitzat a través del web: mitjançant un abonament a la targeta que vas utilitzar per dipositar la paga i senyal del pis.

Si, finalment, ets tu qui es “desenamora” del pis després de fer la reserva, la paga i senyal del pis de lloguer no et serà retornada, tret que contractis la garantia de desistiment (per només 8 euros). Aquesta garantia t’assegura la devolució del senyal en tots els casos.

Vols un consell?

Atès que la reserva inclou la paga i senyal, aquesta reserva no estarà completa del tot fins que realitzis el pagament de la paga i senyal i lliuris tota la documentació. Aquesta “operació” pots realitzar-la de forma separada (primer la paga i senyal i , després, la documentació) o de forma conjunta. La nostra recomanació és que vagis aportant els diferents elements per la reserva segons vagis disposant d’ells , i com més aviat millor. Podràs accedir a la teva àrea privada de Lloguer Segur tantes vegades com necessitis i la devolució de la paga i senyal , arribat el cas , és més senzilla i ràpida per a tothom si es realitza en línia.

Més informació…

Pots consultar les condicions generals de contractació en la pestanya CONDICIONS de muchoalquilo.com, realitzar l’enquesta financera i simular l’inici de reserva per a visualitzar l’esborrany del Document de Reserva i Rebut de la paga i senyal.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.