Tot el que sempre t’has preguntat sobre la paga i senyal per reservar un pis de lloguer

Trobar el pis de lloguer ideal és una tasca complexa: has de buscar la casa que s’adapti a les teves circumstàncies, a la zona adequada a les teves necessitats de mobilitat, amb les habitacions que requereixes per al teu dia a dia, i amb una renda mensual que s’ajusti al teu pressupost.

El procés de recerca d’una nova llar pot ser lent perquè requereix la valoració de molts aspectes però de sobte … aquí està! , Trobes aquest pis de lloguer que sembla fet a mida. Un cop has trobat la teva casa ideal comença la carrera de velocitat per aconseguir que sigui teu: senyalitzar l’habitatge, reservar el pis i signar el contracte. L’objectiu és aconsegir les claus de la seva nova llar.

En aquesta cursa, els professionals del lloguer et prestem un gran servei. Abans de la sortida t’ajudem i t’assessorem en la recerca, et mostrem els immobles idonis per les teves circumstàncies i et donem l’empenteta que necessites per arribar a la meta.

La paga i senyal per llogar un pis

La paga i senyal és un import que diposites a Lloguer Segur per indicar que estàs interessant en un immoble. Aquest import ( 200 euros ) serveix per ” assenyalar-lo” com a possible inquilí d’aquest habitatge. El pagament d’aquest senyal no implica que el pis vagi a ser teu, ja que altres usuaris poden estar també “tirant-li els trastos “; simplement t’obre la possibilitat d’aconseguir-ho.

Reservar un pis de lloguer

La reserva d’ un pis de lloguer es completa quan, com a ” pretendent “, aportes tota la documentació necessària per demostrar que ets un llogater 10. Aquesta documentació inclou:

  • DNI / NIE (passaport i justificant de sol · licitud d’un permís de residència per als estrangers nouvinguts a Catalunya)
  • Contracte de treball (per a treballadors per compte d’altri ) o cotització a la Seguretat Social ( per a treballadors autònoms)
  • 3 últimes nòmines o declaracions trimestrals d’IVA, retencions trimestrals d’IRPF i última declaració de la renda ( IRPF )
  • Darrers moviments bancaris
  • Certificat d’incidències bancàries o certificat de solvència FIM
  • Paga i senyal ( 200 euros )

Tota aquesta documentació i l’abonament de la paga i senyal d’un pis de lloguer, constitueixen la reserva del pis pretès.

La cursa fins a la meta consisteix a aportar com més aviat la reserva ( que no només la paga i senyal ) per competir amb els altres pretendents en condicions avantatjoses. Un cop reservat el pis de lloguer, la teva candidatura passa a estudi i, si ets un llogater 10, les claus són teves.

Com preparar-me per “guanyar ” les claus d’un pis de lloguer?

Entra a MuchoAlquilo.comSelecciona el teu pis de lloguer ideal i contacta amb el nostre departament comercial per a que t’ensenyin l’immoble. Quan hagis decidit que aquest serà la seva nova llar, recopila tota la documentació, torna a buscar el teu pis a MuchoAlquilo (ja tens la referència, així és que serà molt fàcil) i prem a ” Reservar”. Segueix tots els passos que et va marcant el sistema, pujant els documents requerits i abonant la paga i senyal i … voilà! La teva reserva estarà feta.

Com i per què es torna la paga i senyal?

Si en el procés d’estudi posterior a la reserva (paga i senyal i documentació) altres pretendents se t’han avançat i arriben a la meta abans que tu, els teus 200 euros de la paga i senyal del pis de lloguer et seran retornats en unes 48 hores per un d’aquests dos mecanismes:

  • Si has senyalitzat en efectiu: mitjançant xec que hauràs de recollir a les oficines centrals de Lloguer Segur.
  • Si has senyalitzat a través del web: mitjançant un abonament a la targeta que vas utilitzar per dipositar la paga i senyal del pis.

Si, finalment, ets tu qui es “desenamora” del pis després de fer la reserva, la paga i senyal del pis de lloguer no et serà retornada, tret que contractis la garantia de desistiment (per només 8 euros). Aquesta garantia t’assegura la devolució del senyal en tots els casos.

Vols un consell?

Atès que la reserva inclou la paga i senyal, aquesta reserva no estarà completa del tot fins que realitzis el pagament de la paga i senyal i lliuris tota la documentació. Aquesta “operació” pots realitzar-la de forma separada (primer la paga i senyal i , després, la documentació) o de forma conjunta. La nostra recomanació és que vagis aportant els diferents elements per la reserva segons vagis disposant d’ells , i com més aviat millor. Podràs accedir a la teva àrea privada de Lloguer Segur tantes vegades com necessitis i la devolució de la paga i senyal , arribat el cas , és més senzilla i ràpida per a tothom si es realitza en línia.

Més informació…

Pots consultar les condicions generals de contractació en la pestanya CONDICIONS de muchoalquilo.com, realitzar l’enquesta financera i simular l’inici de reserva per a visualitzar l’esborrany del Document de Reserva i Rebut de la paga i senyal.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.