Preocupat per si es retarda el pagament del lloguer?

Segur que has escoltat històries de propietaris amb problemes a l’hora de rebre el pagament del lloguer. Pots pensar que a tu mai et passarà, però com pots evitar trobar-te amb llogaters que et posen excuses per anar retardant la renda mensual?

Assessorament professional

En primer lloc, necessitaràs un professional que t’ajudi a l’hora de posar en lloguer la teva propietat. Lloguer Segur ofereix una gestió integral perquè tot surti bé. Des de la fixació del preu tècnic de l’habitatge, a l’elaboració del contracte de lloguer, passant per l’assessorament jurídic. Estarem presents durant tota la vigència del contracte!

El llogater perfecte

Trobar un bon inquilí pot resultar una tasca complicada. Oblida’t de preocupacions, el nostre departament de risc realitza anàlisis de solvència i viabilitat a tots els candidats. A Lloguer Segur tenim accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer d’Espanya que recull la morositat en el lloguer.

Cobrament garantit el dia 5 de cada mes

Lloguer Segur és l’única empresa del sector que assegura el pagament del lloguer el dia 5 de cada mes. Gràcies a la implantació de mesures preventives, gaudim d’un 0% de morositat. Aconsegueix l’ingrés de la renda puntual!

No tindràs més maldecaps sobre el pagament del lloguer si segueixes aquetsts senzills consells sobre els possibles retards de les rendes mensuals per part dels teus llogaters.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.