Són posibles les parets blanques sense necessitat de pintar?

No hi ha res que produeixi més plaer d’entrar a casa i veure que tot està net i polit. No obstant això, quan les parets de la nostra casa són blanques, moltes vegades és difícil mantenir-les perfectes i acaben apareixent ombres o petites rascades que es converteixen en el punt central d’atenció de tota l’estada. Si les parets del teu pis de lloguer són blanques i vols que sempre romanguin perfectes , no et perdis els trucs que avui t’expliquem 😊

Trucs casolans per tenir les parets blanques sense pintar

Si per cada vegada que vam trobar un fregament o una petita marca a la paret de casa toqués pintar, ens passaríem gairebé tot l’any amb la brotxa en mà. I és que, no sempre és necessari haver de pintar tot l’immoble , de vegades hi ha petits trucs, que ens ajuden a que les parets blanques llueixin impecables , atent a aquests consells.

Preparatius previs

Abans de posar-nos mans a l’obra, és bàsic que fem uns preparatius previs i posem en ordre tot, per a això:

  • Recull bé l’estada i retira qualsevol objecte que hi hagi per la paret.
  • Protegeix el sòl de forma correcta (cartrons, paper, draps …)
  • Prepara els materials que necessitaràs 8bayetas, pintura, elements desinfectants …)
  • Elimina la brutícia superficial amb un drap net
  • Neteja la paret amb una baieta ben escorreguda amb aigua i sabó neutre
  • Deixa assecar la zona per complet.

Un cop seguits aquests passos és el moment d’aplicar alguns dels trucs casolans que us portem.

Blanquejador i desinfectant

Si vols evitar haver de pintar de nou la casa perquè les parets estiguin blanques, tenim un truc casolà amb el qual al·lucinaràs i amb el qual no necessitaràs fer servir ni brotxes ni rodets. Pren nota del que necessites: una baieta, una mica d’aigua, lleixiu i un parell de cullerades de pintura blanca. Remou bé la barreja i aplica-acuradament sobre tota la paret. El poder desinfectant del lleixiu i el toc de color de la pintura, faran que la teva paret sembli com acabada de pintar .

Només apte per a zones petites

Si els desperfectes a la teva paret blanca estan ben localitzats en una zona concreta, i no vols trencar-te l’esquena fregant tot amb un drap, el millor truc que trobaràs són les esponges màgiques. Són molt fàcils i ràpides d’utilitzar. Humiteges l’esponja, l’escorres per evitar que degoti i fregues la paret amb ella fins que la taca desaparegui. Deixes assecar i llest.

Pintures rentables

Avui dia la majoria de les parets dels habitatges estan pintades amb un tipus de pintura rentable i plàstica . El gran avantatge d’aquest tipus de pintures és que, amb només una baieta humida amb sabó, pots eliminar qualsevol resta de brutícia sense carregar-te la pintura ni provocar faves o l’espellofat. És important que abans que optis per aquesta opció t’informis bé del tipus de pintura que s’ha utilitzat per a pintar la paret, en cas contrari, les conseqüències poden ser pitjors que la taca a la paret.

Us recordem que el manteniment per ús habitual de l’habitatge és una responsabilitat recollida per la Llei d’Arrendaments Urbans, que pertany al llogater. D’altra banda, els trucs que us oferim només són aplicables per a aquells casos en què les parets blanques tenen petites rascades o ombres, però no són útils si es vol higienitzar l’immoble o aquest necessita un rentat de cara per esvorancs o una reforma, per a això serà necessari pintar l’habitatge. En aquest últim cas, abans de pintar l’habitatge , sempre és recomanable consultar-ho amb la propietat de l’immoble i recordar que, un cop finalitzat el contracte de lloguer, L’immoble s’ha de retornar en les mateixes condicions en què va ser llogat.

T’han agradat els nostres trucs per mantenir les parets blanques?, En tens cap? Explica’ns-ho! L’inclourem entre les nostres recomanacions.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.