Per què deixar-te assessorar per un expert

El mercat immobiliari, concretament el del lloguer, està en continu canvi. Segons la ciutat, el moment, el tipus de pis o la situació; els preus poden fluctuar en un ampli ventall de possibilitats.

Trobar les dades verídiques i tenir tots els coneixements per poder dur a terme un lloguer de forma correcta i segura porta molt de temps. Un munt d’hores que pots estalviar deixant aconsellar per un expert en el sector del lloguer. Deixa’t assessorar per un bon comercial!

T’ajudarà a fixar el preu tècnic

No val deixar portar-te per impulsos, ni per creences o consells d’amics. Establir un preu per llogar el teu immoble és un dels punts més importants en el procés. Un bon comercial coneix quina és la situació veritable i actual del mercat immobiliari i per tant sabrà ajudar a fixar el preu tècnic; aquell que creua entre l’oferta i la demanda eliminant la prima de risc. Amb un bon preu fixat teu pis es llogarà ràpidament i amb totes les seguretats.

Trobareu al llogater perfecte

Cercar una persona en la qual dipositar tota la teva confiança i deixar casa teva amb tota la tranquil·litat és una de les majors preocupacions del lloguer. Un bon comercial que us doni la seva ajuda s’encarregarà de gestionar les visites de tots els candidats. No és fàcil reconèixer un bon candidat d’un sol cop d’ull, però l’experiència en el sector farà que el comercial sigui molt més apte que tu per detectar un possible morós professional.

Vendrà el teu pis com si fos seu

Ensenyar el pis porta molt de temps, molt esforç i dedicació que si no es fa bé pot ser una absoluta pèrdua de temps. Saber què ensenyar i com és important. Hi ha trucs per fer que un habitatge sembli molt més atractiu, que tot bon comercial coneix.

Encara que sigui casa teva i la coneguis amb detall pot ser que desconeguis paraules claus i tècniques per convèncer al candidat que el teu pis és el que està buscant.

Com sempre recomanem, deixa’t assessorar, deixa que un bon comercial t’ajudi a aconseguir un lloguer sense preocupacions i que marxi sobre rodes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.