Per què el lloguer de pisos és beneficiós per a tu?

Si encara et queden dubtes per decidir-te a llogar, el post d’avui té per objectiu dissipar-los del tot. Molt atent, perquè et parlem dels beneficis que té el lloguer per a qualsevol propietari.

beneficis del lloguer

És possible que portis mesos intentant donar-li sortida a aquest pis que tens tancat. No és el moment més propici per a la venda i no aconsegueixes trobar ningú que vulgui fer-se amb les escriptures del teu habitatge. Un immoble buit perd valor i no només això, es fa malbé. Si no aconsegueixes donar-li sortida estaràs perdent diners. La mitjana per llogar un pis és de 15 dies, així que no ho dubtis i comença a buscar inquilí.

Rendibilitat

Amb el lloguer, començaràs a rendibilitzar la teva propietat des del minut zero. A l’actualitat, un pis llogat de forma correcta genera uns beneficis de fins al 5%, lluny de les rendibilitats dels fons d’inversió o dels terminis fixos. Fixant un preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda, li trauràs el màxim partit.

No s’acaba aquí la cosa, com a propietari d’un pis de lloguer, t’estalviaràs pagar alguns impostos com la taxa d’escombraries, problemes de manteniment o els subministraments.

Manteniment de l’immoble

Un habitatge buit es deteriora molt més que un habitatge llogat. Amb un inquilí perfecte sabràs que la teva casa està cuidada i mimada perquè s’encarregarà de mantenir-ho tot en perfecte estat, fins i tot millorar-lo.

Estabilitat

Amb un lloguer segur, aconseguiràs un lloguer a llarg termini estable i fiable. Amb un inquilí perfecte sabràs en tot moment que cobraràs puntualment els teus rendes els dies 5 de cada mes. A més, com estarà encantat en el teu pis de lloguer es quedarà molt temps vivint en ell i no tindràs de què preocupar-te.

Quins altres beneficis coneixes del lloguer? Comparteix-amb nosaltres!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.