Per què els llogaters han d’assegurar el seu pis de lloguer?

Un accident, una distracció, una mala sorpresa … Mai se sap què pot passar en un pis de lloguer. Per això, cal prendre mesures preventives que t’ajudaran a solucionar problemes que es poden convertir en problemones. Una d’aquestes mesures preventives és assegurar un pis de lloguer, per què ho han de fer els inquilins?

pis de lloguer

Per què assegurar un pis de lloguer?

Com us diem, no estem lliures de patir un contratemps que amb una assegurança de la llar adequada es solucionarà en un tres i no res. Una rentadora mal tancada pot causar danys importants al pis del veí de sota. Amb l’assegurança s’arreglarà ràpidament, sense ell costarà molt molts diners.

Tipus d’assegurança per a un llogater

A l’assegurar el seu pis de lloguer, els inquilins han d’optar per contractar una pòlissa de llar amb responsabilitat civil a tercers i que cobreixi els seus objectes personals. D’aquesta forma si per accident produeix alguna dany o desperfecte en l’immoble la companyia asseguradora es farà càrrec, igual que si afecta els veïns.

També el propietari

Assegurar el seu pis de lloguer no és només cosa d’inquilins, també el propietari té responsabilitat en l’assumpte. Per tenir l’immoble 100% assegurat el propietari ha de tenir una pòlissa de llar de continent, per cobrir danys estructurals; i de contingut, que asseguri el mobiliari o electrodomèstics amb els que es lloga l’habitatge.

T’ha quedat algun dubte?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 16 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.