Per què les assegurances d’impagament de lloguer no són la millor opció?

Com ja us comentàvem en l’article: Les assegurances de lloguer t’ofereixen un lloguer segur?, encara que en els darrers temps ha augmentat la contractació d’assegurances d’impagament de lloguer, principalment per la por a trobar-se amb inquilins morosos, aquestes no serveixen com a mesura de prevenció, sinó per cobrir accidents i eventualitats.

En el cas d’impagament de rendes, amb una assegurança d’impagament de lloguer, hauràs d’acudir a judici (amb advocat i procurador), que surti una sentència ferma i llavors percebràs les rendes dels mesos que t’ha deixat per abonar l’inquilí morós. Però perquè passar per aquest tràngol pot prendre mesures preventives?

Des de Lloguer Segur treballem per i per a la protecció al propietari, per això, oferim un servei integral del lloguer acompanyat de l’assessorament dels nostres experts immobiliaris.

Busquem al teu inquilí perfecte

Realitzem un SCORING (Estudi financer) per comprovar la solvència i fiabilitat dels candidats. A més, accedim a ASNEF i l’únic fitxer d’Espanya que recull la morositat en els arrendaments, el Fitxer d’Inquilins Morosos (FIM)

Et garantim el cobrament puntual de les rendes

Tramitem i garantim, durant tota la vida del lloguer, el cobrament puntual de la renda els dies 5 de cada mes. No t’hauràs de preocupar per res! Una assegurança d’impagament lloguer només s’encarregarà de les rendes en el cas d’impagaments i prèvia tramitació d’una demanda.

Índex del 0% de morositat

Gaudim d’un 0% de morositat gràcies a les nostres mesures preventives.

Gabinet jurídic especialista en la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU)

Elaborem el contracte de lloguer d’acord amb la LAU i el nostre departament jurídic t’assessora durant tota la relació de l’arrendament.

Les assegurances d’impagament de lloguer estan molt bé per eventualitats o per combinar-les amb altres fórmules que t’assegurin un lloguer segur, si el que busques és la tranquil·litat per llogar la teva propietat, opta per un lloguer segur.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.