Per què necessites un professional per llogar la teva casa?

Si t’estàs plantejant posar en lloguer un pis molt atent a aquest post, perquè et vam explicar per què l’ajuda de professionals és fonamental per aconseguir un bon lloguer.

lloguer segur

Coneixement del sector

Els professionals del mercat del lloguer saben i coneixen tot el que necessites saber sobre el  sector. Valorar l’immoble, fer contractes, ensenyar el pis … No són tasques per a res senzilles, però amb l’ajuda d’experts en el lloguer tot serà molt més senzill.

Ajuda i suport

Si tries ajudar-te de professionals, tindràs un suport continu i permanent durant tota la durada del teu contracte de lloguer. Per exemple, en Lloguer Segur et donarem assessorament continuat i mediaremos entre casolà i inquilí si fos necessari. No ho dubtis!

Garanties

A Lloguer Segur garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes a tots els nostres propietaris. A través de mesures preventives dotarás al teu lloguer de les millors garanties. Abans de formalitzar el contracte, realitzem un complet scoring financer a tots els candidats a inquilí, d’aquesta manera ens assegurem que serà solvent.

Problemes del lloguer particular

Potser no t’hem convençut encara i segueixes pensant en optar pel lloguer particular. Un enorme error … Necessitaràs molt de temps per promocionar i ensenyar el teu immoble i hauràs de fer servir molta dedicació en fer un contracte de lloguer que reflecteixi a la perfecció els drets i obligacions de cadascuna de les parts. Però és que a més, si pel que sigui acabes amb un mal inquilí que et genera seriosos problemes, desfer-te d’ell per tu mateix serà costós i molt complicat.

No ho dubtis! Si vols posar la teva casa en lloguer, busca ajuda de professionals.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.