Per què un Lloguer Segur t’ajudarà a estalviar dienrs

Vols llogar el teu habitatge? Abans de prendre cap decisió, t’avancem que necessites un lloguer segur al teu habitatge , i no només per la seguretat que aquest t’ofereix, sinó també pel estalvi econòmic . Alerta!

COM ESTALVIAR DINERS AMB UN LLOGUER SEGUR

Tenir les màximes garanties en el lloguer ja és un símptoma d’estalvi. I és que al llogar com particular són moltes les despeses que hem d’assumir gairebé sense adonar-nos, més encara si finalment les coses no surten com volíem i hem d’acabar recorrent a advocats. Tenir un lloguer segur és tenir les màximes garanties al lloguer i, per tant, tenir un assessorament legal. A continuació, t’enumerem les raons per les quals un lloguer segur t’ajudarà a estalviar diners:

INQUILÍ PERFECTE

Trobar a l’inquilí ideal per a un habitatge de lloguer és l’element més important per tenir un lloguer segur i estalviar. Aquest punt, encara que pugui semblar senzill, no és fàcil, per això, en Lloguer Segur seleccionem a el millor inquilí, a través d’estudis de scoring financer, d’aquesta forma, podem garantir-te que a casa teva hi haurà el millor arrendatari, i que no tindràs cap cas de morositat. L’inquilí perfecte és el que paga puntualment i el que té cura de l’immoble com si fos seu, respectant sempre el pactat en el contracte. Això només t’ho pot oferir Lloguer Segur.

GESTIÓ INTEGRAL

Les avaries en un pis són un comú en qualsevol habitatge, per molt bon inquilí que visqui al teu habitatge, sempre existeixen possibles petits incidents que requereixin de l’atenció del propietari. Per això, per facilitar tot a les parts, Lloguer Segur té habilitada l’opció de servei de gestió integral, d’aquesta forma, ens encarreguem de tot el relacionat amb l’habitatge, des de reparacions, fins a alta de subministraments o qüestions legals.

No t’ocupis de res amb la gestió integral del lloguer i estalvia en diners i temps. Nosaltres ens encarreguem de les gestions de l’habitatge i et reportem qualsevol aspecte perquè sempre estiguis al corrent.

GARANTIA DE PAGAMENT PUNTUAL

Que l’inquilí pagui és la major preocupació per a un propietari. Per això en Lloguer Segur garantim a tots els nostres propietaris el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes i mantenim la morositat en el 0% .

La garantia del cobrament puntual de les rendes ja suposa un estalvi en sí per a la propietat, ja que s’evita haver de recórrer a juristes i a la reclamació d’impagaments en el cas de topar amb un inquilí morós professional.

ASSESSORAMENT LEGAL

Abans de llogar i durant tota la vigència del contracte de lloguer. Estaràs ben assessorat pels millors advocats i especialistes en arrendaments urbans, que t’oferirà una tranquil•litat extra en el teu lloguer.

A més, comptant amb l’assessorament professional immobiliari de Lloguer Segur, et garanteix que sempre tindràs els millors experts i professionals de cada sector encarregant del teu immoble.

Les últimes modificacions de la llei en matèria d’arrendaments, els terminis, dipòsit de fiances, les rescissions de contractes, el tipus de clàusules, els incompliments contractuals … els nostres experts et guien i assessoren en qualsevol aspecte relacionat amb el lloguer.

Vols estalviar en el teu lloguer amb un lloguer segur ? Contacta’ns! Els assessors immobiliaris de Lloguer Segur et guiarem en el teu arrendament.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.