Petites avaries de la teva rentadora que podràs arreglar tu mateix

A vegades, un petit incident pot semblar un gran problema i realment és una ximpleria que en cinc minuts escassos podràs solucionar, encara que no siguis un manetes. Si tens problemes amb la teva rentadora llegeix atent, t’ensenyem a solucionar-los.

rentadora

Al peu de la lletra

El primer de tot és controlar on tens les instruccions de l’electrodomèstic. Una llum encesa que no et sonava, o un avís a la pantalla si és més modern, pot ser el senyal que alguna cosa no està funcionant bé. Quan notis algun problema recorre sempre en primer lloc al manual d’instruccions per detectar què és el que passa i tractar de solucionar-ho. Pot ser una ximpleria que de no ser atallada a temps es convertirà en un mal major.

¿Fuga d’aigua?

Sense més ni més un petit bassal ha aparegut al costat de la rentadora … Si és molt petit igual passa desapercebut, però si la quantitat d’aigua és gran pot ser preocupant i acabar mullant als veïns de sota. Treu la rentadora i comprova que no hi hagi canonades soltes, revisa la goma de la porta i el caixetí dispensador del sabó.

Si no s’omple d’aigua …

Potser has posat la rentadora amb presses i no has triat el programa correcte. Si aquest no és el problema, afanya’t a obrir una aixeta, pot ser que hagin tallat l’aigua per una avaria a la zona. Si segueixes sense trobar el problema repassa la instal·lació de les mànegues d’aigua freda i calenta, que estiguin ben connectades i sense recargolaments.

Soroll eixordador

Si cada vegada que poses la roba a rentar sembla que un avió estigui a punt d’emlairar-se del soroll que fa la rentadora, et remetem al primer punt. Abans de res assegura’t que no t’estàs passant amb la càrrega, en aquest cas és normal que generi sorolls. Una altra causa pot ser un sòl desnivellat o que el tambor centrifugador estigui una mica solt.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.