Petites reformes que milloren notablement el teu pis de lloguer

Treu tot el resplendor que té el teu pis de lloguer. Avui portem uns petits consells per aconseguir que el teu pis de lloguer millori i molt.

 

Rajoles brillants

Si el teu bany o cuina tenen ja uns anys, pot ser que els notis apagats i sense brillantor. Facis servir el producte que facis servir i freguis el que freguis les rajoles no es recuperen la brillantor. Els hi pots treure uns quants anys de sobre amb un truc d’allò més fàcil: talc, vinagre i aigua. Neteja bé les rajoles amb aigua i vinagre. Després aplica pólvores de talc en abundància i ja està: la brillantor haurà tornat.

Pintura

Una bona mà de pintura es nota i molt. Per molt que t’entestis a netejar hi ha brutícia que ja mai es va a treure, sobretot si els teus parets són blanques o de colors clars. ¿Solució? Ha arribat l’hora de pintar. Utilitza pintures de qualitat perquè aguantin molt molt de temps i perquè cobreixin bé possibles taques o petites esquerdes.

El parquet o tarima

De tots és sabut que els sòls es fan malbé. Però és que els de fusta solen patir més. Tens parquet? Polir-lo pot ser una bona idea. De fet, semblarà completament nou. Si tens tarima recorda seguir amb cura les recomanacions del fabricant. Si està veritablement espatllada planteja’t aixecar-la i canviar-la per complet.

Revisió

Procura donar-li un bon repàs al teu pis de lloguer. Revisa el mobiliari, la instal·lació elèctrica, les canonades, etc. Evita portes que grinyolin o lleixes de armaris amb mala subjecció. Els detalls es noten i molt i tenir-ho tot ben cuidat i mantingut farà que el teu pis de lloguer millori notablement.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.