Petits canvis per llogar un pis ràpidament

Si portes temps buscant el llogater perfecte per a la teva casa però no acabes de localitzar-lo, potser necessites fer uns canvis favorables per llogar un pis ràpidament. Vols conèixer les nostres recomanacions? Segueix llegint!

lloguer ràpidament

Preu tècnic

Potser canviant la renda fixada pel seu immoble tot es solucioni. L’ideal és fixar el preu tècnic, aquell que creua entre l’oferta i la demanda i que maximitza la rendibilitat i seguretat del teu lloguer. Si el teu preu és massa elevat trigaràs molt temps a aconseguir llogar.

Petites millores

En els banys i les cuines es nota molt el pas del temps, així que potser has de fer un petit canvi d’imatge que ajudi a promocionar el teu habitatge. Pintures per a rajoles, un moble nou o vinils decoratius faran que el teu pis es llogui ràpidament.

Promoció

Una bona promoció és la clau principal per donar a conèixer al món les virtuts del teu pis de lloguer. Comença fent unes bones fotos del teu pis, així el llogater arribarà a la visita amb una idea molt clara de què es va a trobar. Procura triar angles afavoridors i una llum adequada, sinó trobaràs pedres sobre el teu propi teulat. Després, escriu l’anunci sense oblidar-te de cap detall important. ¡Llogar un pis ràpidament mai ha estat tan fàcil!

Confia en professionals

Un petit canvi que es convertirà en una enorme ajuda. A Lloguer Segur t’ajudarem de principi a fi, amb la nostra ajuda llogar un pis ràpidament serà bufar i fer ampolles. T’ajudem a fixar el preu tècnic, ens encarreguem de la promoció del teu immoble, trobem l’inquilí perfecte i et garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Se t’ocorre alguna altra idea per llogar un pis ràpidament? No dubtis a compartir-la amb nosaltres.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.