Plagues d’estiu a un habitatge de lloguer. Què fer?

És freqüent que en els moments en què més pugen les temperatures, apareguin insectes o rosegadors atrets per la sequedat de l’ambient. Avui et donem les claus per prevenir i actuar davant de plagues al teu pis de lloguer.

plagues en un habitatge

Elements de prevenció

Cap casa està exempta de poder patir una plaga, ja pot estar aquest al centre de la ciutat, prop del mar o en una zona rural. Per evitar-les, sempre és recomanable ser escrupolós amb la neteja de l’habitatge de lloguer.

Compte amb els desaigües

Mantingues els desaigües sempre nets i lliures de residus. Evita els embussos i utilitza, almenys una vegada a la setmana, productes de neteja especials per al seu sanejament, així evitaràs l’aparició de partícules incrustades.

Tot precintat

Revisa tot l’habitatge prestant especial atenció a finestres, portes i sanitaris. Comprova que tot això està correctament segellat i en cas de necessitar-ho, dóna una capa de silicona a les zones on puguin existir algun tipus d’esquerda. De no fer-ho, es pot convertir en la porta d’entrada de centenars de bestioles.

Neteja extrema

Procura tenir el teu habitatge de lloguer net, lliure de pols i ordenat. L’acumulació de coses no ajuda, si el nostre objectiu és prevenir i mantenir lluny de casa possibles plagues. A més, procura no deixar restes d’aliments fora de la nevera o en els fogons i tot el que estigui en els armaris, deu estar correctament envasat.

Què fer davant d’una plaga en un habitatge?

Si ja has tingut un problema de formigues, paneroles o rosegadors, has d’actuar immediatament.

-La regla d’or

Evita que es reprodueixi restringint el seu aliment, és a dir, guardant hermèticament tot, tallant l’aigua i obstruint totes les vies d’accés susceptibles a una invasió total de l’habitatge de lloguer.

-Productes químics

Utilitza amb precaució, productes específics per combatre la plaga en qüestió. És molt recomanable, llegir l’etiquetatge abans i usar-lo tal com diu les indicacions.

-Contacte amb professionals

Si no aconsegueixes combatre la situació, contacta amb professionals fumigadors i de control de plagues que acabaran amb el problema ràpidament.

I tu com resoldries una plaga al teu habitatge? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.