Plantes per al teu habitatge de lloguer que t’ajudaran a combatre la calor

Et costa dormir a la nit per les altes temperatures? No aconsegueixes que el teu habitatge de lloguer estigui fresquet? Doncs tenim la solució! Encara que no ho creguis, hi ha determinades plantes que a més de decoratives, redueixen la calor i purifiquen l’ambient. No te les perdis!

plantes

Aloe Vera

No només és cent per cent bona per a pràcticament tot i una solució natural per a molts problemes de salut, sinó que també, té com a propietat refrescar l’ambient. Una altra de les grans avantatges, és que no necessita que li prestis una gran atenció, només amb llum natural i regant cada 15 o 20 dies.

Les cintes

Increïble però cert, la mateixa NASA va demostrar que les cintes, també conegudes com llaços d’amor, renoven l’aire contaminat per monòxid de carboni i també són ideals per absorbir males olors. Un dos en un!

Falguera

Segur que les hauràs vist en cent de terrasses i interiors. El secret de la falguera és que humifica l’ambient i el purifica, així sempre tindràs una sensació de fred sense sobrecost. En quant al seu manteniment, no tens molt de que preocupar-te, ja que són molt resistents i només requeriran de reg un parell de vegades per setmana.

Potos

Si penses en els potos, tingues en compte que necessiten espai doncs creixen ràpidament. Són ideals per eliminar toxines múltiples com benzè, xilè, formaldehid i monòxid de carboni del teu habitatge de lloguer.

Ficus

Com passa amb els potos, creix molt ràpid i es van fent amb molt d’espai, però et recomanem que busqui un lloc privilegiat del teu habitatge de lloguer a aquesta planta, ja que tot el que et donarà són beneficis. Absorbeix la humitat i actua com un filtre d’aire, proporcionant encara més oxigen.

Quins són els teus trucs per mantenir fresc el teu habitatge de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.