Posada a punt del jardí amb el bon temps

Sol, temperatures altes i ganes, moltes ganes de gaudir de l’espai exterior. Si tens jardí al teu habitatge de lloguer, aquesta entrada t’interessa! Et donem les claus per a la posada a punt del teu jardí.

jardi

Retirada de males herbes

Després d’un dur hivern i de tanta pluja, segur que alguna mala herba cal netejar del jardí. Fes-te amb uns bons guants i retira totes aquelles restes d’herba no útil, recorda, que es propaguen ràpid, així que neteja-ho bé tot, no deixis cap resta i ajuda’t d’un herbicida.

Abonament de plantes

Tant per la gespa com per a les plantes. A més, toca replantar i fer una renovació de testos. Recorda que, en aquest moment, només hem de trasplantar plantes de temporada que aguantin bé les condicions meteorològiques.

L’abonament, ja sigui en forma d’humus o compost és el millor nutrient per a les plantes i la gespa del teu jardí. Fer-ho de manera correcta, amb el material de jardineria adequat i abans que arribin les altes temperatures farà que les plantes creixin sanes i fortes.

Revisió del reg

Si tens un sistema de reg instal·lat, comprova que funciona correctament i evita sorpreses desagradables quan faci més calor. Si no el tens, recorda que segons les temperatures que marquin el termòmetre, necessitarem regar més habitualment i que sempre s’ha de fer a primera o última hora del dia, per així evitar que el nostre jardí es faci malbé.

Evita les plagues

Molestes i destructores del costós i dur treball que suposa tenir un jardí. Abans que entri de ple l’estiu, acosta’t a un centre especialitzat i assessora’t en els insecticides necessaris per evitar tot el teu treball destrossat i el que és pitjor, no poder gaudir del jardí.

Segueix aquests consells i en un “tres i no res” tindràs a punt el jardí del teu habitatge de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.