Posar un pis en lloguer per primera vegada, trucs i consells

Què fer amb un pis buit? No et decideixes a fer el pas? T’espanta posar un pis en lloguer? Donar el pas és complicat, a tots els propietaris els preocupa posar el seu pis de lloguer a mans d’un altre per primera vegada. Molt atent a aquest post, perquè et donem els millors trucs i consells perquè posar un pis en lloguer es converteixi en una gran experiència.

llogar per primera vegada

No et quedis amb el que t’expliquen

Segur que algun familiar, amic o veí t’arriba amb una història sobre una mala experiència en el lloguer. Molt soroll per no res, si bé és cert que pots tenir una experiència horrible al posar un pis en lloguer, si estableixes mesures preventives i ho fas tot d’acord amb la llei, llogar el anirà com la seda. No tinguis por, hi ha molts més casos d’èxit que de fracàs.

Experiència professional

En un primer moment pots haver-te plantejat optar pel lloguer particular. Posar un pis de lloguer no és fàcil, així que no arrisquis i opta per l’ajuda de professionals i experts. Amb un coneixement profund del sector t’ajudaran a tenir un lloguer segur i sobretot tranquil.

El millor inquilí

La clau d’un lloguer segur és un llogater perfecte. Si trobes a una persona que vagi a tenir cura del teu habitatge com si fos seva i que es responsabilitzarà dels seus deures com a inquilí, tens molt terreny guanyat. En Lloguer Segur ens encarregarem de tot, ensenyarem el teu immoble i seleccionarem al millor inquilí per a tu.

Mesures preventives

Ja ho diu la dita, més val prevenir que curar. Abans de signar res és primordial assegurar-se que un llogater és solvent. Per això, a Lloguer Segur realitzem un complet i exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat per comprovar que el teu inquilí podrà fer front al pagament de les rendes.

Tot segons la llei

Els arrendaments estan regulats d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans. Tots els contractes referents a lloguers han de complir amb tots els articles exposats en la legislació vigent. Recorda que ha de quedar ben clar quins són els teus drets i obligacions i quines les de l’inquilí.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.