Posar un pis per llogar: quines revisions he de fer?

Posar un habitatge de lloguer és una manera d’obtenir rendibilitat molt arrelada al nostre país, ja que assegura una font d’ingressos quan fallen altres formes d’inversió. És el que es coneix com un valor refugi. Per això, en aquest post t’expliquem quins aspectes has de tenir en compte abans de llogar el teu habitatge. A més, aprofitem per recordar-te que Lloguer Segur s’encarrega de facilitar-te tot allò relacionat amb aquest procés.

Genera un ambient acollidor i agradable

Convé tenir en compte la presència i el tipus de mobiliari que té l’habitatge a l’hora de posar-lo a llogar. En general, els pisos buits triguen més a llogar-se, però això no vol dir que hagis de col·locar qualsevol moble per omplir. El millor és optar per peces senzilles i neutres que puguin encaixar amb un ampli espectre de gustos i necessitats. O si més no, que no generin cap rebuig, sinó una sensació confortable. Així mateix, us recomanem eliminar els elements personals que suggereixin gustos o tendències concretes.

Un altre aspecte que sol ajudar és ventilar la casa abans de rebre la visita dels possibles llogaters, així com fer la visita de dia, mentre hi ha llum natural.

Revisió de les instal·lacions

Una de les coses més importants és revisar que les instal·lacions de l’habitatge funcionen correctament, perquè els possibles llogaters sí que ho faran. Parlem de calefacció, llum, aigua i gas. A més, convé fer-ho perquè les avaries que puguin sorgir en aquest sentit són responsabilitat del propietari.

Implementar les millores oportunes

Si el nostre habitatge té molts anys convé fer una petita reforma a cuina i banys. Aquestes són les estades en què més es fixen els llogaters i mantenir-les actualitzades pot marcar la diferència a l’hora d’aconseguir un bon llogater. Pintar les parets (el color blanc sempre és el més recomanable) també hi ajuda, ja que millora molt la primera impressió de l’habitatge.

Redactar el contracte correctament

El contracte és un document fonamental per poder fer l’operació d’arrendament i per això s’ha de posar una cura especial en la seva elaboració. Hi apareixen les obligacions i drets que contrauen propietari i inquilí i no hem de passar per alt les clàusules, on s’amplia i detalla la informació.

Trobar l’inquilí perfecte: l’especialitat de Lloguer Segur

Quan l’habitatge està a punt per sortir al mercat del lloguer, el que més preocupa els propietaris és trobar un bon inquilí que compleixi amb els pagaments. Aquesta selecció és un procés tediós que pot resultar complicat, per això Lloguer Segur s’encarrega de fer-ho per tu i de garantir-te el cobrament puntual de la teva renda amb un 0% de morositat. Així, només hauràs de gaudir de la rendibilitat que t’ofereix el lloguer del teu habitatge.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 13 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.