Prepara la teva piscina

És temps de piscina, però no és gens senzill mantenir-la com ha d’estar. Si ets un dels afortunats que pot gaudir del sol i l’aigua sense sortir de casa, t’interessarà saber com fer-ho. Si vius en un xalet o adossat i has de encarregar-te de la piscina Segueix llegint atent!

Prevenció

El primer pas i més important és evitar que s’embruti innecessàriament. A la temporada en què no s’usa cobreix-la amb una lona que eviti que la porqueria entri. Durant l’estiu, en dies de vent o tempesta utilitza aquesta lona tan útil per evitar que les fulles i l’aigua bruta facin malbé la piscina.

Control

Un cop a la setmana cal vigilar els nivells de PH i de clor de l’aigua. A botigues especialitzades es poden comprar aparells per analitzar la qualitat de l’aigua. Per evitar problemes el PH ha d’estar entre 0 i 14 graus, encara que el PH neutre està en els 7 graus.

Neteja

Diaramente, cal recollir les restes de fulles, branques i insectes que puguin surar a la superfície. De forma periòdica també cal netejar els filtres sobretot si l’aigua no està el neteja que caldria.

Piscina comunitària?

No hauràs d’encarregar directament, però com a usuari hauràs de cuidar-la. Sempre cal dutxar-se abans de capbussar-se, així les restes de crema solar o qualsevol brutícia s’anirà pel desguàs de la dutxa. Evita qualsevol brutícia i si detectes alguna cosa estranya no dubtis en comunicar-ho al responsable.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.